2777
2789
اره یکی از دوستام دوروزه ۲کیلو کم کرده البته یچیزی از فست فراتره😂

من روزه می گرفتم بدون سحری چون معتاد ریزه خواری هستم اگه روزه نگیرم نمی تونم جلو خودمو بگیرم

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
۱۶.۱۲ شب تا ۴ عصر

مرسییییی

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۱۶.۱۲ شب تا ۴ عصر

چرا این ساعت؟۹شب تا۲ظهرم باحاله بیشتر تایمشم خوابیم

میشه؟

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

اون از چت جی بی تی گرفته بود

یعنی فرق دارن؟

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

میشه لطفا بگین بعد هر فست چی بخورم

خودم فست نگرفتم تاحالا

ولی فک کنم بعدش باید چیزایی بخوری ک فیبر مثل سیب و پروتئین مثل تخم مرغ آب پز داشته باشن چون به لاغری کمک میکنن زیاد هم نباید غذا بخوری هم بخور که معدت جمع بشه راحت تر لاغر میشی

حالا گوگل بزن خیلی بهتر راهنماییت میکنه

خودم اصولا میان وعده و صبحانه بیشتر سیب میخوره و خیلی خوب نتیجه میشه چون فیبرش بالاست چربی شکم پهلو رو آب میکنه

به شرط اینکه بعد خوردنش گشنه شدی چیزی نخوری

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
اون کلا یک وعده سبک در روز میخوره

من افطاری مثل صبحانه می خوردم شام هم در حد نصف بشقاب 

الان روزها کوتاهه دوباره می خوام شروع کنم به روزه گرفتن 

قدم ۱۶۵ وزنم ۶۴ می خوام ۴ کیلو کم کنم 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔