2777
2789

بله عزیزم ، اگه جراحی تو هفته های اول تا چند ماهگی صورت بگیره در بزرگسالی کاملا عادی و سالم میشه، ولی به شرط اینکه مراقبت های بعد عمل هم باشه . 

من یادمه پسرِ دختر عموم نوزاد که بود آب مروارید داشت ، از همون اول دکتر تشخیص داد و فکر کنم ۳ ماهگی بود که جراحی انجام دادن ، بعد اون دختر عموم خیلی به بچه می‌رسید و نمیزاشت کوچکترین آسیبی برسه یا نور مستقیم بخوره چشمای بچه یا حتی پچ میزاشت و ...

خلاصه با اون همه زحمت الان چشم بچه سالمه .

فقط به جراح و مراقبت های بعد عمل بستگی داره .

بله عزیزم ، اگه جراحی تو هفته های اول تا چند ماهگی صورت بگیره در بزرگسالی کاملا عادی و سالم میشه، ول ...

هر چقدر زودتر عمل کنید بهتره ... چون بچه یک دوره طلایی رشد چشم داره که خیلی کوتاه مدته . بعضی افراد حتی ۲ هفتگی هم میبرن عمل .

خلاصه سریع اقدام کنید و اصلا معطل نکنید چون یادمه به دختر عموم دکتر گفته بود نباید معطل میکرده و هر چه زودتر جراحی میکردن ولی خداروشکر برای بچش مشکلی پیش نیومد .

ولی تاخیر در عمل باعث کاهش دید شدید همیشگی میشه .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر چقدر زودتر عمل کنید بهتره ... چون بچه یک دوره طلایی رشد چشم داره که خیلی کوتاه مدته . بعضی افراد ...

هر دوتا چشمش داشت گلم الان چند سالشه دخترش بچه دیگه هم داره یا فقط این اینجوریه

بله عزیزم ، اگه جراحی تو هفته های اول تا چند ماهگی صورت بگیره در بزرگسالی کاملا عادی و سالم میشه، ول ...

ماهم عمل کردیم الان دوسال هم گذشته خدارو شکر خوبه ولی نگران بزرگسالیشم

هر دوتا چشمش داشت گلم الان چند سالشه دخترش بچه دیگه هم داره یا فقط این اینجوریه

پسرش الان ۹ سالشه فکر کنم ... چشمش سالمِ سالم هست. یدونه پسر ۴ ساله هم داره ولی اون سالم بود از اولم و مشکلی نداشت .

یادمه فقط یک چشم بچه رو پج میزاشت ... فکر کنم تک چشم بود .

ماهم عمل کردیم الان دوسال هم گذشته خدارو شکر خوبه ولی نگران بزرگسالیشم

خب خداروشکر ، مطمئن باش هیچ مشکلی پیش نمیاد ،

خوب بهش برس و معاینه چشم حداقل چند ماه یکبار ببر .

خدا چشمای ناز بچت رو حفظ کنه .

اره همون چسب و مانعی که میزارن رو چشم . اگه فقط یک چشم درگیر باشه باید چشم سالم رو پچ میبست که چشم ع ...

نه ربطی ندارد من خودم فقط چشم راستشو میبندم عینک ضخیم میزد هردو چشم یا نمیزد