2777
2789
عنوان

دلم مادر میخاد 🖤

206 بازدید | 13 پست

خیلی به مامانم احتیاج دارم تنها تکیه گاهم بود تنها کسی ک هیچی ازش قایم نمیکردم وقتی پیشم بود از دنیا هیچی نمی‌خواستم وقتی وقتی موهام ناز میکرد  من خوشبخت ترین دختر دنیا بودم از وقتی رفته.من هیچکسو ندارم تنهای تنها شدم 😭😭😭😭خدایا منو ببر پیش مامانم 😭😭

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همدردیم ای خدا چقدر سخت

خیلی سخته تا امروز تحمل کردم ولی دیگه نمیخام همش دعا میکنم خدا جونم بگیرع بلک ی بار مامانم ببینم 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

روحشون شاد

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

روحشون شاد عزیزم فرشته ها روحشون رو بوسه باران کنن

روح همه ی مادرای آسمونی رو 💌

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

خیلی سخته تا امروز تحمل کردم ولی دیگه نمیخام همش دعا میکنم خدا جونم بگیرع بلک ی بار مامانم ببینم

روحش شاد باشه عزیزم.

حس میکنم این همه بیتابی مامان گلت رو اذیت کنه

براش قران بخون و تا میتونی صلوات بفرست

ذوقم‌ کور‌بیو‌ وقتی‌ دیم‌،بی‌مه‌ خوش‌تری

نگو اینجوری با تمام وجودم درکت میکنم من حتی نمیتونم عکساشو ببینم خدا صبرت بده خواهر گلم بحق این شب عزیز داغ مادر سرد شدنی نیست ای خدا

عزیزم کمی قوی باش ، مجبوری قوی باشی🖤🖤

دارم کم میارم  گاعی ب سرم میزنه خودکشی کنم خودم از خودم میترسم نمیخام اخرتم خراب کنم ک دیدار مادرم نصیبم نشه