2777
2789

امشب یه نفر بهم زنگ زد بیچاره انقدر استرس داشت که نمیتونست صحبت کنه گفت من شما رو چند بار دیدم دیگه نتونست ادامه بده صداش همش میلرزید گفت ببخشید من بهتون پیام میدم

پیام داد کلی حرف زد و گفت که مدت‌ها درگیر بوده الان دیگه تصمیم گرفته بیاد حرف دلشو بزنه و...  منم فقط یه پیام کوتاه دادم و بهش گفتم نامزد دارم و آرزوی خوشبختی کردم

دلم خیلی براش سوخت، دعا کنید خیلی زود یه آدم درست بیاد تو زندگیش چون مشخص بود که خودشم آدم درستیه

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس افتاد از استرس بنده خدا🤣🤣🤦🏻‍♀️

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

بهشون بگو دیگه ممه رو لولو برد

وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

واییییی خداا مردمم😂😂😂

بدبخت چقد تو کفت بوده که نتونسته بگه تو پی ام خواسته بگه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بهشون بگو دیگه ممه رو لولو برد

وای خدایا انقدر معصومانه درخواستشو بیان کرد که حتی مامانمم بهم ریخته میگه امشب از غصه این بچه خوابم نمیبره🤦‍♀️😂

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

دلم سوختتتت برای اولین برا برای یه مرد

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️