2777
2789
عنوان

خیلی وضعیت زندگی عجیبه

182 بازدید | 12 پست

همسرم مدتیه بیماره حال و حوصله نداره 

دوساله ازدواج کردیم سال اول خیلی اصرار به بچه دار شدن داشت من میگفتم زوده حالا امسال واقعا دلم میخواد بچه دار بشیم هنسرم میگه کلا دیگه نمیخوام میگه برام مهم نیس امشب گفتم اگه بچه دار بشی چیکار میکنی گفت بغلش نمیکنم ... جدی ... انگار خیلی سرد شده نسبت بهم ی ماهه سمتم نیومده خیلی نگرانم چند وقت پیش دیدم تو اعلان یوتیوبش که محتوای بد اومده بود نوشته بود ویژه ی شما بهش گفتم قسم خورد که اصلا یوتیوب نمیره همینجوری اومده خیلی ناراحت و عصبی شد ولی دیگه هیچ چیز مشکوکی ندیدم ازش خیلی بابت بیماریش سختی میکشه ولی خیلی نگرانم 

بدون قضاوت تورو خدا راهنمایی کنید 

ام البنین بعد از حسین ام الادب شد
شاگرد درسش ، کربلا امّ وهب شد

در تربیت بر مادران هم مادری کرد
شیر آفرینی که چُنین فخر عرب شد

خود را کنیز خانه می دانست اما
از لطف اهل خانه او زهرا نسب شد

حتی ادب پیش ادب هایش ادب کرد
حتی وفا هم از وفایش در عجب شد

ام القمر یعنی که  نوری در سیاهی
یعنی که فرزندش چراغ راه شب شد

در آن هیا هو حق مادر را ادا کرد
نگذاشت روی خاک سر ،زهرا سبب شد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیماریش چیه؟

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

مطمئن باش بچه دار بشی یه جوری عاشق بچش میشه که باورت نمیشه

همسر شما نیاز به محبت و انگیزه داره

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

دیابت کرفته؟؟؟ اخه تمایلش هم کم شده!!!!

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
همسرتون کم انگیزه شده مخصوصا شاید بخاطر بیماریش و اینکه یه دلخوشی باید درست شه براش مثل بچه به همسرت ...

اره خیلییییی کم انگیزه و افسرده شده 

ممنونم عزیزم بابت راهنمایی