خیلی سخته اگر پیش هم بودیم قهر میکردیم فوقش میرفتم پیشش برای اشتی الان اصلا خیلی سخته اونم لج کرده ا ...
ینی ۸ روزه که کامل جواب نمیده ؟ چجور دلش میااااد
بالاخره جویای حال هم بشین حتی وقتی قهرین
ولی به نظرم هیچوقت نزارید قهرتون طولانی بشه
نزارید عادت کنید
من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.
مم مقصرم حرف طلاق پیش کشیدم حق داره حرفای بدی بهش زدم سر همین دختر خالش بحث کردم باهاش 😪😪
اوهو عیب نداره پیش میاد کلا تو عقد بحث پیش میاد زیاد ولی کم میشه
سعی کن عاقلانه رفتار کنی نسبت به مسائل
چندسالته؟
من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.
بلاکمم کرده خیلی حالم بده خیلی دلم براش تنگ شده پری بودم عصبی بودم یچیزای گفتم ک پشیمون شدم😭😭
از همه جا ؟ بالاخره یه جاهست بلاک نکرده باشه اونجا پیام بده بهش