2777
2789

باعث نورانیت وجودت میشه..

وجود که نورانی باشه خواه ناخواه دوست داشتنی میشی..

انرژی مثبت و ارامش میباره ازت..طبق فیزیک هر انرژی مثبتی هم قطعا تاثیر داره..مثل همین صلوات 

مثلا شهدا چند مدت به شهادتشون حالاتشون عجیب میشد..بهشون میگفتن فلانی نور بالا میزنی:)

هرگاه منطق در برابر دین ایستاد دین در برابر او زانو زد

آن دینی که درمقابل منطق زانو زده دین نبوده بلکه دین تحریفی یا دین جعلی بوده والا دین آن چه را که عقل تایید می کنه دین هم تایید می کنه وهیچ وقت عقل ودین واقعی نفطه مقابل هم نیستن بلکه نقطه اشتراک هم هستن. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نماز و دعا را نمیدونم ولی رفتار و منش آدمها خیلی در ظاهر و چهرشون تاثیر میذاره

از یکی آرامش و حس خوب میریزه از یکی فقط کراهت و حس منفی

.                                                                  
آن دینی که درمقابل منطق زانو زده دین نبوده بلکه دین تحریفی یا دین جعلی بوده والا دین آن چه را که عقل ...

منطق با فلسفه اشتراک داره و فلسفه دین رو رد میکنه واقعا حوصله بحث ندارم من میام تو این سایت بخندم 

منطق با فلسفه اشتراک داره و فلسفه دین رو رد میکنه واقعا حوصله بحث ندارم من میام تو این سایت بخندم

والا نمیدونم شما ازکدام فلسفه صحبت می کنید تا جایی که میدونم فلسفه ملاصدرا وبوعلی سینا خلاف فرمایش شماست اتفاقا فلسفه وجود واجب الوجود را اثبات می کنه دین را اثبات می کنه حالا چگونه فلسفه شما دین را رد می کنه؟ 

یعنی شما با دین اسلام مشکل داری؟

شرمنده دیر جواب میدیم اگر الان بگم بله خون من برای ریختن حلال میشه و حکم اعدام من توسط پلیس صادر میشه چون شما در ایران حق نداری دین خودتو از اسلام به دین دیگری انتقال بدی

شرمنده دیر جواب میدیم اگر الان بگم بله خون من برای ریختن حلال میشه و حکم اعدام من توسط پلیس صادر میش ...

خواهش می کنم کسی قصد اعدام شما را نداره اما شما درمورد دین تحقیق کامل کرده ای؟ یا از دست ازبعضی به ظاهر دیندارهای خشک مقدس دل پری داری؟ اگر میشه دلیل خودت را بگی ممنون میشم.

خواهش می کنم کسی قصد اعدام شما را نداره اما شما درمورد دین تحقیق کامل کرده ای؟ یا از دست ازبعضی به ظ ...

مشتی چشماتو بستی رو جامعه و روی دینی که ازش دفاع میکنی بستی من آدم های مثل شما رو زیاد دیدم موفق باشید

خواهش می کنم کسی قصد اعدام شما را نداره اما شما درمورد دین تحقیق کامل کرده ای؟ یا از دست ازبعضی به ظ ...

طبق قانون مسخره ایران که اسمش ارتداد فطری هستش اگر شما مسلمان باشی و دینت رو تغییر بدی حکم عدام برای شما صادر میشه زنگ بزن به همون کسی که ازش سوالات دینی میپرسی بپرس اگر مسلمانی دین خود را تغییر دهد آیا خون ریختن آن برای ما حلال است و جواب خواهی شنید آری حلال است حالا سوال من از شما تحقیق کامل کردی ؟