2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ژنگ زده بود پسرمو میخوام

3196 بازدید | 116 پست

مادرشوهرم یهویی زنگ زده با گریه که من خواب بد دیدم دلم می‌خواهد پسرمو ببینم و اینا شوهرم دانشجوعه و شاغل الانم عملی دارن چند روز اصلا تا ۸ ۹ میمونه دانشگاه منم شاعلم اصلا نمیشه بریم شوهرم تک پسره میگه باید برم دیدن مامان شهر دیگه نزدیک ۱۵۰۰ کیلومتر به نظرتون یه روزه با پرواژ بره برگرده یا منم برم ؟؟

شوهرم گفت فردا صبح با هم بریم به باباش و آبجیم زنگ‌زدیم گفت مامان خوبه ولی میگه بریم فردا و شبش یا پس فردا بگردیم 

خوبه؟؟

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

توام برو

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدایا چقدر مادر لوسی

با هم برید و برگردین

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم