2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ژنگ زده بود پسرمو میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 3199 بازدید | 116 پست
مادرا چه لوس شدن جدیدا !!!! بذار خودش بره یکروزه و بگرده

مادرشوهرمنو ندیدی پس 😂 اولای ازدواجمون انقدر حسودی میکرد که پسرش خیلی بهم محبت دارع که نگو همش زیر چشمی نگاهمون میکرد با اینکه خیلی زن خوبیه بنده خدا کلی یه سری رفتاراش رو مخ بود که درست شده 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا استرس گرفتم خدایی نکرده چیزی نشده باشه بخواد یه جور شماها رو بکشونه اونجا خبر بده زنگ بزن به مادرت پدرت تمام اعضای خانوادت ببین خوبن خانواده اونم زنگ بزن ببین همشون خوبن

صدقه بزار حتما حتما 

انشاءالله که چیزی نیست 

واقعا استرس گرفتم خدایی نکرده چیزی نشده باشه بخواد یه جور شماها رو بکشونه اونجا خبر بده زنگ بزن به م ...

زنگ زدیم به باباش و آبجیش گفتن خوبه خانواده خودم زنگ نزدم ترسیدم

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

نگرانه و احتمالا دلهره نه لوس

شاید چون اطراف خودم این مدلی ندیدم احساس کردم لوس هستن

در کل تک پسر ها لوسن

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
پس ایرادی نداره دیگه گاهی پیش میادخدایی نکرده اتفاقی بیوفته بعدا خودتونو سرزنش میکنیداگر شوهرت میگه ...

نه تنها نمیذارم بره حالش بده

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️