_گربه_سیاه مدیر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 3630 عنوان واسه روز مادر برنامتون چیه خوشگل خانوما 🎀 | مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 46 پست بچها من پارسال یه باکس گل و یه لباس واسه مامانم خریدم امسال بنظرتون چیکارکنمممم یکم بودجم کمتره امسال بلک فرایدی خرید زیاد کردم درحد ۱میلیون بنطرتون چی خوبه نازنازیا💕🎀 برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همهشب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐ 1404/09/12 | 23:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_گربه_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 3630 از لوازم آرایش استفاده می کنن؟یا روتین های پوستی؟کفش چی ؟تازگیا از وسیله ای لباسی حرف نزدن که دلشون ... روتین پوستی اتفاقا نداره بنظرت براش کرم ضد چروک بخرم ؟من مامانم خیلی کم حرف و کم توقعه بنده خدا خپدشم نمیتونم ببرم خرید چون اصلا اجازه نمیده کارت بکشم خودش باشه برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همهشب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐
_گربه_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 3630 برم سر خاک مامانم خدابیامرزه عمیقا ناراحت شدم متاسفم قصد ناراحت کردنتونو نداشتم برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همهشب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐
_گربه_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 3630 من باهاش میرم خرید خودش انتخاب کنه چی میخواتبراش گل هم میخرم وای مامانمو اگه با خودم ببرم اصلا نمیزاره من حساب کنم برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همهشب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐
زقزقو عضویت: 1404/07/25 تعداد پست: 290 روز مادر ایرانیه عزیزم ولادت حضرت زهراست بیستم اع ۲۰ آذر مادر ؟
hediyeh86 عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 86 هه هیچ براش نمیخرم انقد اخلاقش گنده که هرچی کادو خریدم پرت کرده تو صورتم://// لطفا درخواست دوستی ندید با تشکر
hera_006 عضویت: 1404/02/21 تعداد پست: 814 روتین پوستی اتفاقا نداره بنظرت براش کرم ضد چروک بخرم ؟من مامانم خیلی کم حرف و کم توقعه بنده خدا خپدش ... عزیزمممم همه مامانا اینطوری انآره به نظرم خوبه💗
ملکه_اشک_ها عضویت: 1403/08/17 تعداد پست: 357 وای مامانمو اگه با خودم ببرم اصلا نمیزاره من حساب کنم دقیقا 😐🤣🤣🤣با زور و التماس ولی چرا میشه 🎐 وقتـی هـیچ کس بـاورم نـداشت خـودم، خـودمـو بـاور داشتـم..🌱 . ️
_گربه_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 3630 اع ۲۰ آذر مادر ؟ آره آره دختر برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همهشب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐
_گربه_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 3630 عزیزمممم همه مامانا اینطوری انآره به نظرم خوبه💗 مرسی از راهنماییت زیبا😘😘😘😍 برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همهشب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐
ffffffffffffffffffa عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 2123 خدابیامرزه عمیقا ناراحت شدم متاسفم قصد ناراحت کردنتونو نداشتم این غمی نیست ک از یاد بره یا فراموش بشه برعکس روز ب روز این زخم عمیق تر میشه مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم
_گربه_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 3630 دقیقا 😐🤣🤣🤣با زور و التماس ولی چرا میشه خیلی مامانم زورش زیاده تو این مورد 😅🤣فقط یادمه یبار میخواستم طلا بگیرم براش ک چون مبلغشو خودش نداشت گزاشت من بدم برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همهشب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐
_گربه_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 3630 هه هیچ براش نمیخرم انقد اخلاقش گنده که هرچی کادو خریدم پرت کرده تو صورتم://// وا چرا اخه 🥲🥲🥲🥲 برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همهشب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐