2777
2789
عنوان

شوهرم چهل میلیون پول زد به کارتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 83 پست
بلهمعمولا اینایی که شغل آزادن اینجورینتو فامیلمون داریم طرف شغلش آزاده ولی اجاره نشینه پول میاد دست ...

بابای منم شغلش ازاده 

نمیتونه یهو بده 

باید بگذره بعد قسط نداشت یهو درامد چند روزشو کنار بزاره برای ما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم با هوو برین یه سفر عشق و حال کنین😍😍😍

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

😁😁مدرسه میره

مرخصی بگیر ۱ هفته مادر دختری برین خیلی خوش میگذره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

به سلامتیخونه ی جدید اومدی؟ما هم خونه جدید خریدیم ولی میخواهیم بازسازی کنیم فعلا نرفتیم توش

نه خونه رو میخواستم عوض کنم دیگه نشد قرار بود بعد از عوض کردن خونه وسایل رو عوض کنیم 

دیگه دیدم بی خیال خونه معلوم نیست کی درست بشه بزار وسایل رو عوض کنم

ببیینم چی میشهآخه پسرمم هست

ای بابا پس چرا میگی یدونه هوو دارم😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه خونه رو میخواستم عوض کنم دیگه نشد قرار بود بعد از عوض کردن خونه وسایل رو عوض کنیم دیگه دیدم بی خی ...

بهترین کار

آدم هی حسرت همه چیزو بذاره ببه دلش برای چیزی که معلوم نیست انجام بشه یا نه

چشمآخه این دخترا خواستناشون تمومی نداره😅😅😅🥰🥰🥰

شما الان با نحوه خرج کردن این پول به طور غیرمستقیم داری به بچه‌هات سواد مالی یاد میدی

براشون اسباب‌بازی یا لباس بگیر یا یه مسافرت حتی یک‌روزه ببرید تا بدونن همیشه باید با مقداری از پول به کیفیت زندگی‌شون رسیدگی کنن

با بقیه‌اش یه تیکه هرچند کوچک طلا بگیر تا بدونن در هرحالی باید مقداری از پول پس‌انداز کنن