2777
2789

من تو یه خانواده نسبتا فقیر ب دنیا اومدم و حسرت خیلی چیزا به دلم موند تهشم چون علاقه خیلی زیادی به دانشگاه داشتم همینجور رشته عکاسی انتخاب کردم برای هزینه هاشم و شهریش   سرکار میرفتم  و فروشندگی میکردم و خوب دانشگاه مجازی شد و خیلی چیزی یاد نگرفتم چند تا دوره آزاد رفتم و در  نهایت متوجه شدم من علاقه دارم تدریس کنم نه کاره دیگه  بعد  سه سال ازمون دادن امسال قبول شدم و کتبیمم عالی  و بیشتر رقیبم بود ولی اون پارتی داشت و تو مصاحبه   قبول شد الانم دیگه از ناچاری دارم میرم یه شرکت بسته بندی فلفل دلمه کار میکنم   و مسیرم دوره روزانه یکساعت میرم و یکساعت برمیگردم و هیچ پس اندازیم ندارم  که  بخوام کاره دیگه ادامه بدم شما جای من بودید چیکار می‌کردید  تو سرمه ارشد بخونم اما وقت ندارم  برا ارشد بخونم اگه شد میخوام برم آزاد  که میدونم شهریش زیاد و در کنارش باید کار کنم حالا نمیدونم ارشد رشته دیگه شرکت کنم یا رشته خودم چون با رشته خودم نتونستم موفق بشم و رشته دیگه نمیدونم نخونده میتونم قبول شم یا نه یا اصلن دانشگاه نرم و  پولامو جمع کنم و یکار دیگه کنم ؟

خب وقتی با همین کارشناسی رشته خودت پولی در نمیاری ارشد واسه چیه ؟! عکاسی و اینجور رشته ها وسایل شون خیلی گرونه لب تاب و دوربین و ... مدام باید آپدیت بشی که اونم دوره و کلاساش گرونه ، نباید از بازار کارش دور بشی و مدام تو چشم باشی . بنظرم از اول کلا رشته مناسبی انتخاب نکردی . البته خود منم همین اشتباه رو کردم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بدون استرس و ترس و فشار فکر کن به آینده ت. اینکه علاقه م چیه و اینها رو ول کن . دنبال پول و بیمه یه ...

بودم متاسفانه  برا آموزش و پرورش شرکت کردم که  کارای اینج‌وری همش پارتی بازیه اما  پیگیر هستم  بالاخره باید یه شغل با بیمه  پیدا کنم اما  بنظرم نباید  همینجوری بشینم بنظرتون  ارشد یه رشته دیگه مثل زیر شاخه ها علوم ورزشی بخونم چون دوست دارم تو حیطه ورزش فعالیت کنم یا ارشد بدرد نمیخوره باید  از لیسانس شروع کنم ؟