2777
2789
عنوان

من یه اشتباهی کردم سزارین کردم شما سزارین نرید اگه مجبورنیستید

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 44 پست

وای یاد درد خودم افتادم

شب عمل شدم تا صبح نالیدم

بعدم اومدن گفتن باید پاشی راه برری

.واییییییییییی چقدر درد داشت

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی سزارین جر... میخوریبخیه هاش بیشتره و...طبیعی همون موقع درد داری تا دوسه روز درد بخیه همین

ببین به نظرم جفتش اینجوریه که مثلا تو در نهایت قراره یه کاسه زهر بخوری

تو طبیعی کل اون زهرو یه دفعه میدن به خوردت و تو سزارین قطره چکونی 

هر کسی با توجه به روحیه‌ی خودش انتخاب میکنه که کدوم براش بهتره

برا من که جفتش به یه اندازه ترسناکه 🤕

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زهره هستم🤝🏻 یک عدد اقتصاد دان مملکت و دارای سابقهٔ پنج ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور🤝🏻 خوشگلای من توجه کنن : ممنون میشم اگر منو زهره صدا نکنید و فقط لفظ خانوم اقتصاد دان رو به کار ببرید! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم! پس از این به بعد نگو زهره❌ بگو خانوم اقتصاد دان✅ بگو ببر اقتصادی منطقه✅

دوره نقاهت سزارین بیشتره خیلیا فک میکنن سزارین درد نداره و دردش کمترهولی برعکسه طبیعی بعد یک هفته هل ...

من دو تا سزارین عالی داشتم ..از بعد ظهر عمل پا میشدم راه میرفتم..اصلا اذیت نشدم ..واسه همه یه جور نیست

ببین به نظرم جفتش اینجوریه که مثلا تو در نهایت قراره یه کاسه زهر بخوریتو طبیعی کل اون زهرو یه دفعه م ...

دقیقن درست گفتی

ب نظرم کسایی ک همراه دارن میتونن یک ماه کنار خودشون داشته باشن سزارین کنن 

ولی اگ ندارن طبیعی

من دو تا سزارین عالی داشتم ..از بعد ظهر عمل پا میشدم راه میرفتم..اصلا اذیت نشدم ..واسه همه یه جور نی ...

دوره نقاهت 

شما بعد عمل نمیتونی خیلی از کارارو انجام بدی دوست گلم 

قطعا تا هفته ها اشپزی نکردی

چن وقته زایمان کردی

خدا بخواد ۷روره

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

آرهه خیلی دردناکه سزارین من هنوز دارم درد میکشم بعد چندسال شکمم هنوز درد داره

من از درد کمرمینالم نمی تونم خم بشم بچه رو شیربدم

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

ولی سزارین جر... میخوریبخیه هاش بیشتره و...طبیعی همون موقع درد داری تا دوسه روز درد بخیه همین

اره عفونت هم هست بخیه هات نباید عفونت کنه

وای من سزارین شدم الان ۱۰ ماه گذشته واقعا کیف کردم دکترم عالی بود ولی دوستم همزمان طبیعی بود هنوز پشیمونه خیلی عذاب کشید هنوز عوارضش باهاشه

خدا رو چه دیدی شاید پر گرفتیم شاید خنده هامون و از سرگرفتیم .شاید شب تموم شد خدا رو چه دیدی 

من از طبیعی وحشت دارم احساس میکنم قراره جر بخورم 🥲از سوند سزارینم خیلی میترسم میگن درد دارهههههه خی ...

دردش مثل سوزش ادراره حس چیزاضافی نشستن باهاش خیلی سخته

من دو تا سزارین عالی داشتم ..از بعد ظهر عمل پا میشدم راه میرفتم..اصلا اذیت نشدم ..واسه همه یه جور نی ...

منم روز بعدش رفتم دوش آب گرم گرفتم بخیه هامم هر روز با شامپو بچه میشستم

خدا رو چه دیدی شاید پر گرفتیم شاید خنده هامون و از سرگرفتیم .شاید شب تموم شد خدا رو چه دیدی 

وای من سزارین شدم الان ۱۰ ماه گذشته واقعا کیف کردم دکترم عالی بود ولی دوستم همزمان طبیعی بود هنوز پش ...

من از درد به خودم مینالم خم میشم بچه هم شیر میدم بخیه هام میسوزن

من از درد به خودم مینالم خم میشم بچه هم شیر میدم بخیه هام میسوزن

عزیزم اگه بلدی درخواست بده بگم چیکار کنی یکم آروم شی