2777
2789

من لگنم خوب نبود رفتم سزارین فقط موقع عمل درد نداشتم از درد سوندش بگم تا درد پیاده شدن ازتخت از مشکلات گوارشی ودرد بخیه بگم ومشکل توشیردهی باز تو طبیعی امپول بی حسی بزنن ولگنتون اماده باشه بهتره براتون یباردرد میکشین ولی بعدش اگه بخیه دارین با شیاف خوب میشین درکل هردو روش سخت هست ولی من جوری زجرمیکشم دوتا دوتا شیاف میزنم تا دردم کم بشه

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قدم نورسیده مبارک

اگه فرم لگنت برای طبیعی خوب نبوده ممکن بود طبیعی برات خیلی بدتر از سزارین باشه یا در نهایت بعد کلی درد مجبور به سزارین بشی. ایشالا زودتر خوب بشی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

من از طبیعی وحشت دارم احساس میکنم قراره جر بخورم 🥲

از سوند سزارینم خیلی میترسم میگن درد دارهههههه خیلی

درد سوند چطوره مگه؟

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زهره هستم🤝🏻 یک عدد اقتصاد دان مملکت و دارای سابقهٔ پنج ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور🤝🏻 خوشگلای من توجه کنن : ممنون میشم اگر منو زهره صدا نکنید و فقط لفظ خانوم اقتصاد دان رو به کار ببرید! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم! پس از این به بعد نگو زهره❌ بگو خانوم اقتصاد دان✅ بگو ببر اقتصادی منطقه✅

دوره نقاهت سزارین بیشتره 

خیلیا فک میکنن سزارین درد نداره و دردش کمتره

ولی برعکسه 

طبیعی بعد یک هفته هلیکوپتری میزنی وسط خونه

ولی سزارین تا یک ماه باید کمکت کنن و نمیتوی کارای سختو انجام بدی

من از طبیعی وحشت دارم احساس میکنم قراره جر بخورم 🥲از سوند سزارینم خیلی میترسم میگن درد دارهههههه خی ...

سوند سزارین نمیدونم فرق داره یا نه؟ من بعد عمل کلیه برام سوند گذاشتن اصلا درد نداشت. اتفاقا کیف میده مثانه خود به خود تخلیه میشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

من از طبیعی وحشت دارم احساس میکنم قراره جر بخورم 🥲از سوند سزارینم خیلی میترسم میگن درد دارهههههه خی ...

درد سوند که چیزی نیس انگار سوزش ادرار داری همش 

درد بخیه ها و سوزشش زیاده

سوند سزارین نمیدونم فرق داره یا نه؟ من بعد عمل کلیه برام سوند گذاشتن اصلا درد نداشت. اتفاقا کیف میده ...

وای خدا کنه اگه سزارین شدم سوندش درد نداشته باشه

کاش میشد بعد بیهوشی برات سوند بذارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زهره هستم🤝🏻 یک عدد اقتصاد دان مملکت و دارای سابقهٔ پنج ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور🤝🏻 خوشگلای من توجه کنن : ممنون میشم اگر منو زهره صدا نکنید و فقط لفظ خانوم اقتصاد دان رو به کار ببرید! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم! پس از این به بعد نگو زهره❌ بگو خانوم اقتصاد دان✅ بگو ببر اقتصادی منطقه✅

ولی سزارین جر... میخوری

بخیه هاش بیشتره و...

طبیعی همون موقع درد داری تا دوسه روز درد بخیه همین 

وای خدا کنه اگه سزارین شدم سوندش درد نداشته باشهکاش میشد بعد بیهوشی برات سوند بذارن

فکر کنم بعدش میذارن. نگران نباش

درد سوند که چیزی نیس انگار سوزش ادرار داری همش درد بخیه ها و سوزشش زیاده

آخه تو طبیعیم آدم بخیه میخوره

من احساس میکنم درد بخیه‌ی شکم به مراتب قابل تحمل تره تا درد بخیهٔ ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40