2777
2789
عنوان

ماشالا دکترامون اُپن مایند شدن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 28 پست
خب درست گفته . خیلیا مجردن رابطه دارن پزشک کارش طبابت نه قضاوت اینکه کی متاهل و مجرد و مسیر زندگیش چ ...

ببخشید مگه کشور اسلامی زندگی نمیکنیم؟ مجرد چطوری میتونه رابطه داشته باشه؟

💙❄️من فرزند کوهستانم با برف و کولاک بزرگ شدم و گرگ ها را بغل کردم سرزمین من سرزمین آتش است

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینکه پرسیده کاملا طبیعیه 

وقتی الان اکثرا رابطه را تجربه کردن با اینکه مجرد هستن.

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

خب درست گفته . خیلیا مجردن رابطه دارن پزشک کارش طبابت نه قضاوت اینکه کی متاهل و مجرد و مسیر زندگیش چ ...

اینا عک میکنن پزشک باهاشون مسئله شخصی داره

بابا داره کارشو میکنه تو متاهل باش و رابطه نداشته باش

یا مجرد باش و با صد نفر باش

جواب سوالشو بده اون با جسم و بیماریت کار داره با لایف استایلت که کار نداره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
وابد میگه میخواد بفهمه دردتو که بهتر کمکت کنه؟رابطه داشتن ربطی به مجرد متاهل بودن ندارهقفل که نیست ب ...

🤣قفل رو  خوب اومدی  

وای مردم از خنده😁😀😅  

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

مثل اینه بگی نه هنوز نامزد دارم

نگفته کدوم مرحله‌ به زندگی هستی 

گفته رابطه داری با نه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یبار دکتر آقا ازم پرسید احتمال نداره بارداری باشی؟ گفتم نه امکان نداره بعد گفت نه امکان نداره!🧐 خیر سرت دکتری خب شاید پریودم الان یا دلایل دیگه چرا تعجب میکنی🤣🤣

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

چون تو کشور اسلامیتون ازدواج شده ارزوی دست نیافتنی برا جوونا . افکارتون سمی هست لاقل نگه دارید برا خودتون انقد نخواید تو مخ بقیه هم فرو کنید به زور 

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

الان یه چیزی بگم تعلیق میشم

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

به خدا من رفتم دکتر زنان شکم درد داشتم گفت رابطه نداشتی گفتم مجردم گفت دوست پسر چی😐😐😐

آزمایش نوشت بعد تحویل جواب دیدم آزمایش بتا هم نوشته 😐😐

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت