2777
2789
چقدر بی حیاسبقیه مشکلی ندارن

چرا مامان بابام هم عصبی میشن 

مخصوصا مامانم جوری رفتار میکنه انگار من از این حرفا زدم چشم غره ب من میره 😐💔

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی بشین، هیچ واکنشی به حرفاش نشون نده ، انگار روح حرف زده و نشنیدی. نادیده گرفتن خالص. بعد یه مدت ...

وای چندماهههه کارم همینه کلمو میکنم تو گوشی ولی دست برنمیداره 

فقط خجالت و شرم و حیاش برا من میمونه 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

دختره از عمد جلوت این حرفا رو میزنه میخواد بگه ببین چقد منو میخواد فکر نکنی هنوز تو فکرته. دفعه بعد ...

خودمم همین حسو دارم 

وای نههه نمیشه ناراحت میشه دوست ندارم دلخوری پیش بیاد یچیزی بگو غیر مستقیم بگم

وای چندماهههه کارم همینه کلمو میکنم تو گوشی ولی دست برنمیداره فقط خجالت و شرم و حیاش برا من میمونه

کلتو نکن تو گوشی . اینم خودش نوعی واکنشه . خودش میفهمه داری خجالت میکشی. واکنش بقیه چیه؟ باورم نمیشه تو جمع یکی از این حرفا بزنه 

خیلیا اینجوری ان یه مدت محل ندی و جواب حرفاش و ندی و بحث و عوض کنی خودش حالیش میشه جاری منم اینجوری ...

وای وای منمم دقیقااااا دیدم ب شوهر این عوض شده 😕🤣

بخدا چندماهه اسیر شدم اصن محل نمیدم باز ول کن نیس