2777
2789
عزیزم اون از قصد میگه جلو تو میخاد واکنشتو ببینه یه جور حس حسادت داره از اینکه میدونه قبلا خواستگارت ...

عجباااا 😕😕😕

الن با این کارش بخدا خیلی اعصابمو خورد میکنه خب بیاد بگه فلانی دوستم داره بغلم میکنه محبت میکنه دوستم داره نه اینکه بیاد بگه ....

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

اتفاقا با اینجور آدما باید عین خودشون باشی تا دیدی حرف داره میزنه بگو جمع کن رختخوابتو که هر سری مارو میبینی تعریف میکنی بعدم بلندشو برو یا بگو خوب حالا چه ربطی به من داشت !

عزیزای آسمونی همیشه در قلبم :مادرم 💔پدرم💔/// بر پیکر باد پیامم بنویسید ،بنویسید که سپید شد از دلتنگی … 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط این انقد اوپنه یا واسه بقیه تونم این حرفا عادیه؟حریم خصوصیش در و پیکر ندارهاحتمالا تازه عروسه یک ...

نه خواهررر اصلااا ما مذهبی هستیم خانوادتا به هیچ عنوان جمع زنونه مونم شوخی اینجوری نداریم چ برسه جمع مختلط !

اره تازه عروسه چندماهی میشه عروسی کرده خداکنه بپره از سرش بقیه هم دارن پشت سرش حرف میزنن 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

عروس خانواده‌تون هس میشه زن دادشت چرا میگی شوهرش خواستگارم بوده

عروس خانواده شامل عروس خاله ، عروس عمه ،عروس عمو ،عروس دایی میشه 

اگر اونجوری بود میگفتم زن داداشم !

برا شناسایی نشم نگفتم دقیقا چیکارم

چه عجیب

میشه مگه؟..

وقتی ازین حرفا زد اصلا بهش نگاه نکن 

اصلا توجه نکن

وقتی متفرقه و از چیزای دیگه گفت یهو گرم بگیر و توام صحبت کن باز شروع کرد باز میوت شو.

چندساله این جو زده ی خدا زده؟

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

جاری منم همش ازاین حرفا میزد یا فیلم نشون میداد  بعد انتظار داشت بخندم یا مثلاً میخواست نمک بریزه بااینکه رو در بایستی داشتم یبار گفتم خیلی بی ادبی من حالم از این حرفا بهم میخوره برام جالب نیست  دیگه خودشو جمع کرد ناراحتم شد یه مدت ولی مهم نیس 

وای وای منمم دقیقااااا دیدم ب شوهر این عوض شده 😕🤣بخدا چندماهه اسیر شدم اصن محل نمیدم باز ول کن نیس

کآره اشتباهی میکنن واقعا 

اگه عادتش باشه این حرفا و زدن ، داره با دست خودش زندگیش و نابود میکنه 

جلوی دوستای مجردش و آدمی که نادرست این حرفا و بزنه و بعدا میبینه همونا با شوهره ریختن سر هم 

کلتو نکن تو گوشی . اینم خودش نوعی واکنشه . خودش میفهمه داری خجالت میکشی. واکنش بقیه چیه؟ باورم نمیشه ...

بقیه تا دلت بخاد پشت سرش حرف میزنن میگن زن فلانی خرابه !!!

مادرشوهرش نقششو نداره 

من تو چت بهش گفتم خانواده ما مذهبیه این چیزارو نمیپسندن تو جمع بگی سعی کن رعایت کنی باز تکرار میکنه ....

تو خانواده خودشون خیلی عادیه بارها دیدم باهم راحتن ولی ما به هیچ وجهههه

اسی دختره چن سالشه؟خودت چن سالته؟

۲۵ سالشه من ۲۰ سالمه

وااا به حق چیزهای نگفته و نشنیده!پ شوهرش چیزی بش نمیگه!

نه 😐💔

بقیه تا دلت بخاد پشت سرش حرف میزنن میگن زن فلانی خرابه !!!مادرشوهرش نقششو نداره من تو چت بهش گفتم خا ...

اخه این حرفا ربطی به مذهبی و غیرمذهبی نداره. حریم و حد و مرز شخصی هست من به شخصه مذهبی نیستم ولی حتی با خواهرمم در مورد این مسائل حرف نمیزنم چه برسه در جمعی که توش مرد هم باشه. ایشون بلد نیستن توجه طلبی کنن با این حرفا میخوان ملت بهش توجه کنن همه باهم نادیده بگیرید این حرفارو ، بفهمه هیچ توجهی حتی منفی دریافت نمیکنه ول میکنه 

والا ماهم که متاهلیم اذیت میشیم یه مقدار شرم یه مقدار حیا هم خوبه

جلو مامان بابامم میگه 

من مامان بابام مذهبین همچیو از چشم من بدبخت میبینن چشم غره من میرن