2777
2789
عنوان

قرمه سبزی از پریروز مونده بود یخچال باهاش دمی درست کردم😔🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 30 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم خیلی خیلی پیش اومده اینجوری درست کردم حتی قیمه مونده ام امتحان کن عالی میشه ولی فکر کنم حجم برنج ...

جدیی قیمه امم  حتمن امتحان میکنم نه میزانه میزان بود🤣❤️

پس خوبه نوش جان

چجوری رنگی مینویسی

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

یعنی خورش و برنج رو قاطی کردی؟؟خو درست تاپیک بزنین

خب من کامل توضیح دادمممم😐ببین 

کته درست میکنی اینجوری ک برنج میریزی خورشتم روش به اندازه پیمانه های برنجت آب میریزی یه لیوان بیشتر

با مداد رنگی ههههههه

😐😑

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

خب من کامل توضیح دادمممم😐ببین  کته درست میکنی اینجوری ک برنج میریزی خورشتم روش به اندازه پیما ...

امتحان نکردم قاطی..اونم قرمه با برنج..حالا اگه قیمه بود جور در میومد

خورشت اشکالی نداره ولی برنج مونده سمی میشه مصرف نکنید

چطوری آبی کردی؟!

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

من با سبزی قرمه سبزی و گوشت چرخ کرده و آبلیمو، کته قرمه سبزی درست کردم تا حالا😂

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)