fatibano مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 8321 عنوان دخترای 6ساله تون ک موهاش تقریبا بلنده چه شامپویی میزنین 103 بازدید | 12 پست شامپو بچه یا بزرگسالمارکش هم بگید چی خیلی خوبهدخترای من ریزش مو سکه ای گرفتن فعلا کمه دارو میزنم ...سابقه ریزش داشت یکی از دخترام چند سال پیش شامپو چی بزنم خیلی خوب باشه براشون؟ خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚 1404/09/12 | 22:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 33406 من فیروز میزنمبنظرم از دکتر سوال کن خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
fatibano مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 8321 ای وای دکتر نرفتی؟ رفتم گفت رو استرس شون کارکن...یکسره درحال دعوا کردنن دوقلو ان باهم نمیسازن... خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚
fatibano مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 8321 من فیروز میزنمبنظرم از دکتر سوال کن فیروز خشک میکرد موهاشون خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚
جلومبلی عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 269 شامپو بدون سولفات promed برای جلوگیری از ریزش . دکتر اینو داد برام و خوب بود به علاوه مولتی ویتامین مخصوصا گروه B خواب و استراحت منظم
fatibano مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 8321 شامپو بدون سولفات promed یه مدل شامپو دارم بدون سولفات آرگان اویل براخودم گرفته بودم میشه ازهمین بزنم؟ خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚
shayline عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 3215 نه شامپو بچه براشون بزن.موهاشونم کوتاه کن...بعدم شاید بیش فعالن یه مشاوره کودک ببر دارو میده اروم تر میشن.برای ریزشم دکتر ببر باید دارو مصرف کنن
shayline عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 3215 یه مدل شامپو دارم بدون سولفات آرگان اویل براخودم گرفته بودم میشه ازهمین بزنم؟ نه شامپو بچه بزن فقط
fatibano مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 8321 نه شامپو بچه براشون بزن.موهاشونم کوتاه کن...بعدم شاید بیش فعالن یه مشاوره کودک ببر دارو میده اروم تر ... نمیدونم بیش فعال نیستنچون دوقلو ان یکسره درحال رقابت توهرچیزی ان تو غذا خوردن بازی کردناین چندماه گذشته منم استرس داشتم فکرکنم متوجه احوالات من شدن ...دکتر بردم دارو داده خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚
fatibano مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 8321 نه شامپو بچه بزن فقط چه برندی خیلی بهتره؟ خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚
shayline عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 3215 چه برندی خیلی بهتره؟ نمیدونم خودم همیشه فیروز میگیرم.ولی به نظرم موهاشون کوتاه کن.و سعی کن هر چیزی جفت بخری و روحیه شون بشناسی...دعوا نکنن داروهاشون به موقع بده خوب میشن زود