2777
2789

من یه چند وقتیه یه بسته سفارش دادم تازه اون انلاین شاپ سه روز پیش تحویل تیپاکس داده و میگن چون این یه هفته تعطیلی بوده تیپاکس هم تعطیل بوده درسته؟

باید کد بدن و هنوز کدی نیومده که احتمالا بره هفته بعد 

از انلاین شاپش مطمئنم سه بار ازش خرید کردم ولی خیلی طول کشیده کادو تولد بود چیکار کنم وای 

نه فقط تعطیل رسمی تیپاکس تعطیله

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش ..فعلن پست نکرده الکی میگه تحویل دادم

چون وقتی به تیپاکس بدی سری کد وارد سیستم میشه و به خط شما پیامک میکنن..احتمالن مونده تا بسته ها بیشتر بشع یا ممکنه شرایط ارسال نداشته انداخته عقب

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

معمولا به تیپاکس میدن برای اونایی که عجله دارن و سریع میاره وگرنه نمی ارزه هم یکی دو هفته طول بکشه هم این همه هزینه ارسال بدیم

من که بسته سفارش بدم تاکید میکنم با اداره پست بفرستن

همچنان امیدوار

نگران نباش ..فعلن پست نکرده الکی میگه تحویل دادمچون وقتی به تیپاکس بدی سری کد وارد سیستم میشه و به خ ...

اره معمولا خیلی میزاره بسته ها زیاد بشه بعد بفرسته هر ارسالیش چهار پنج صفحه کده 

به نظرت دیگه هفته دیگه میاد😭

معمولا به تیپاکس میدن برای اونایی که عجله دارن و سریع میاره وگرنه نمی ارزه هم یکی دو هفته طول بکشه ه ...

همون الان ۱۰ روزه چاپ سفارشم تموم شده فقط دارن معظل میکنن خیر سرم کادو بود 

یعنی تعطیل نبوده؟

نه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻