گیسوطلایییی مدیر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 803 عنوان انرژی زا خوردم خوابم گرفته چ انرژی زایی واقعا انرژی میده چرا من خوابم گرفته پس | مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 21 پست در روزم انرژیم کم شده گفتم اینو امتحان کنم خوابمگرفته شب باید بیدار باشم 🤧🤧🤧 1404/09/12 | 22:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلارزخسته عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 765 استرس بیشتر میکنه ممکنه باعث تشنج بشه نه من یه مدت دو تا دو تا قرصش رو میخوردم /باز اثر نمیکرد فقط میخوابیدم
مانیکا80 عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 3748 یادم ننداز یه سری چند تا امتحان پشت هم داشتم از امتحان دوم اومدم خونه و میخواستم یکم بیشتر بیدار بمونم انرژی زا خوردم و صبح خواب موندم🤦🏻♀️بعدا فهمیدم رو مغز کسایی که استرس دارن مثل خواب اور عمل میکنه حتی اگر یک ( زن ) از ما بماند که روز آزادی کِل بکشد کافیست 🥀
dellllviiiiiinnnnnn عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 776 تو دوران مدرسه یکی از همکلاسی هام میخورد 12 شب برا اینکه شب بیدار باشه درس بخون فرداش سرکلاس تشنج می ... اره چند روز پیشم یه دانشجو واس اینکه بیدار بمونه قهوه خورده دیده باز خابش میاد انرژی زا خوردهایست قلبی کرده همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕
گیسوطلایییی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 803 یادم ننداز یه سری چند تا امتحان پشت هم داشتم از امتحان دوم اومدم خونه و میخواستم یکم بیشتر بیدار بمو ... پس من استرس دارم الان سر درد شدید شدم چند تا لیوان اب خوردم
گیسوطلایییی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 803 اره چند روز پیشم یه دانشجو واس اینکه بیدار بمونه قهوه خورده دیده باز خابش میاد انرژی زا خوردهایست قل ... وای من سرم داره میترکه
dellllviiiiiinnnnnn عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 776 وای من سرم داره میترکه مواظب خودت باش عزیزمحالت بد شد بگو ببرنت دکتر خدای نکرده چیز بدی اتفاق نیوفته همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕
گیسوطلایییی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 803 مواظب خودت باش عزیزمحالت بد شد بگو ببرنت دکتر خدای نکرده چیز بدی اتفاق نیوفته مرسی عزیزم چشم حتما