2777
2789

و این واقعا کلی استرس بهم میده زندگیمو مختل میکنه بابت این موضوع سه ماه افسرده بودم با هر علامتی میگم نکنه سر..طان دارم 😭

تورو خدا دعا کنید حالم خوب شه از فکرش چند ساله دارم اب میشم رو زندگیم اثر گذاشته 

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تنها بیماریت همین وسواست هست

امیدوارم واقعا در عذابم خیلی😭 کسی درک نمیکنه بعضی وقتا از ترس نفسم به زور بالا میاد

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

جذبش میکنی بهش فک نکن

دست خودم نیست 😭وسواس شده

دارم همش قران میخونم بابتش کلی نظر و نیاز کردم 

امیدوارم واقعا در عذابم خیلی😭 کسی درک نمیکنه بعضی وقتا از ترس نفسم به زور بالا میاد

میفهممت 

خیلی خیلی بیماری بدی هست 

انکار تو قفس هستی هزار تا سیخ از بیرون میزنن تو بدنت و درمیارن 

هیچ راه نجاتی هم نداری 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه 

منم مثل توام. حالا من ترس از آینده ک مریض بشم دارم دارم دق میکنم

من ترس مریضی پدر و مادرمم بهش اضافه شده خستم از این فکر