2777
2789
عنوان

چجوری از یه کاربر دیگه شکایت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 50 پست
من تاپیک رو نزدم بچه جونتو هم‌ با تمسخر کردن به جایی نمیرسیفقط بیشتر نشون میدی خودت چه آدم‌مسخره ای ...

بیشتر بچه به تو میخوره با این رفتارت

لم دادی تو خونه به همه چیز که اطلاع داری یا نداری نظر مینویسی 

خب گفتم یه بار برو تجربه بکن بعد حرف بزن

از رو معدت حرف میزنی

کی میگفت قراره از سایت پیگیری کنن برای شکایتش؟

برو بگرد تاپیکش رو پیدا کن

بیکاری که 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول تحقیق کنید گلم. همکارم مدیر پخش پوشاکه یکی از ادمیناش بهش فحش و ناسزا داده بود رفته بود شکایت کر ...

😂 تحقیق چی ؟ کجای قانون انقدر جریمه فحاشی هست هرکی از راه میرسه اینجا یه نرخ تعیین میکنه

بعدشم جنبه عمومی نداشته باشه پرونده بسته میشه

همکارت هم داستان گفته

بیشتر بچه به تو میخوره با این رفتارتلم دادی تو خونه به همه چیز که اطلاع داری یا نداری نظر مینویسی خب ...

با تو یکی از روی معده حرف زدن هم زیادیت هست ......

عوق

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

😂 تحقیق چی ؟ کجای قانون انقدر جریمه فحاشی هست هرکی از راه میرسه اینجا یه نرخ تعیین میکنهبعدشم جنبه ...

شما درباره چیزی که اطلاع ندارید لطفا مردم رو گمراه نکنید. 

لینک آنلاین شاپم https://rubika.ir/joinc/CCGDGJJA0QIDOGCPDXBSUSBFDCWIPZAH

شما درباره چیزی که اطلاع ندارید لطفا مردم رو گمراه نکنید.

من دقیقا اطلاع دارم و از روی اطلاعاتم گفتم

شما حرفت خنده داره

حتی اگه جرم فحاشی اینجوری ثابت بشه که نمیشه هم جرمش این مبلغ نیس

اول تحقیق کنید گلم. همکارم مدیر پخش پوشاکه یکی از ادمیناش بهش فحش و ناسزا داده بود رفته بود شکایت کر ...

دقیقا من هم چون از نزدیک ماجرای یکی که وبلاگ داشت رو میدونم، همینطوره

رسیدگی هم می کنن برعکس حرفهای این کاربر که معلوم نیست دنبال چیه

اون شخصی که من دیدم، مزاحم از آشناهای خیلی نزدیکش بود و شکایت رو به خاطر مسائل خانوادگی مجبور شد در نهایت پس بگیره

چجوری کپی کنم تاپیک یا عنوان میخوام ازذواج کنم بود اسکرین شات دارم گذاشتم چون فحش های رکیک بود تایی ...

همون تاپیک رو باز کن 

بالای صفحه ی مرورگرت که ادرس سایت هست بزن همه متن رو کپی کن

اینجا بزارش

خب وقتی ریپلی میزنی رو من یا بحث بکن یا بحث نمیکنی کلا ریپلی نزنکجا رو بگردم؟ 😂

چته تو ؟ از اول اونی که ریپلای زد روی کامنت من، تو بودی .... 

خیلی نمیخواد فسفر بسوزونی..... ظاهرا حتی نمیدونی معنی ریپلای چیه که نمی فهمی چیو گفتم‌برو بگرد ‌......

کاملا مشخص شد حالت خوش نیست 👎👎👎

دیگه نمی خونمت که همین ها رو هم ارزش نداشتی ..... بعد از این هر چی بگی به خونواده ات که تربیتت نکردن داری میگی

😂 تحقیق چی ؟ کجای قانون انقدر جریمه فحاشی هست هرکی از راه میرسه اینجا یه نرخ تعیین میکنهبعدشم جنبه ...

اصلا مبلغش مهم نیست جانم چه 20ملیون چه 100ملیون چه هزار تومن همین که طرف بفهمه تو سایت عمومی چجور چاک دهنشو باز بکنه و به بقیه نبتید توهین کنه کافیه. 

دقیقا من هم چون از نزدیک ماجرای یکی که وبلاگ داشت رو میدونم، همینطورهرسیدگی هم می کنن برعکس حرفهای ا ...

بله همکار من تو پی ویش بهش ناسزا گفته بودن. این که تو سایت عمومی هم هست 

بله همکار من تو پی ویش بهش ناسزا گفته بودن. این که تو سایت عمومی هم هست

احتمالا تو انلاین شاپ داری یکی تورو به فوش کشیده هیچ کاری از دستت برنیومده اینا رو میگی آروم بشی 

اصلا چت خصوصی بررسی نمیشه اولا تو اینستا و تلگرام اینا باشه که پرونده همون اولش رد میشه بخاطر اینکه اینا تو ایران فیلتره

دوم اگه سایت یا اپ ایرانی باشه چت خصوصی جرم محسوب نمیشه چون جنبه ی عمومی نداره دو نفر بین هم صحبت کردن

حتی ممکنه شاکی خودش محکوم بشه چون به هیچ عنوانی حق نداره محتوای چت خصوصی رو منتشر بکنه نقص حریم خصوصیه 

حتی اگه اثبات بشه جرم فحاشی اینجوریه که طرف فحاش اگه بگه معنی اون فحش رو نمیدونسته پرونده رد میشه 😂 

حالا اشکالی نداره فوش خوردی از یاد ببرش ولی دیگه اینجا سیگنال اشتباه نده

اصلا مبلغش مهم نیست جانم چه 20ملیون چه 100ملیون چه هزار تومن همین که طرف بفهمه تو سایت عمومی چجور چا ...

خب وقتی از مبلغش اطلاعی نداری پس درباره ی نوع این شکایت هم اطلاعی نداری

اینجور شکایت ها فقط شاکی متضرر میشه وقتش هم میره

هیچ وقت به نتیجه ای نمیرسی

منم اجبارت نکردم حرفمو گوش بدی

بفرما شکایت کن