2777
2789
یهو صورتم قفسه سینم پر جوش شد انواع اقسام دکتر هارو رفتم دارو های اشتباه پوستم سوزند بافت هامو آسیب ...

ای وای من🙁

آزمایش دادین قشنگم؟!

علتش مشخص شده؟!

پسوریازیس و اینا نیست احتمالا؟!

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخرین دکتر متخصص رفتم گف از گرمی زیاد اینجوری شده

درسته..

ببین یسری مکمل هست، که برای اینجور مشکلات پوستی جوابه..

همینطور یسری عرقیجات هم هست، که طبعش خنکه‌..

ولی خب متعادل باید استفاده کنی و زیاد نباید بخوری، که کبدت آسیب نبینه..

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

آخه فکرش بکن یدونه جوش هم نداشتم یهو شب بخوابی صبح بلند شدی ببینی صورت بدنت یهو ۳۰ تا زده😔

قرص زینک میخوری؟!

بشدت برای جوش مفیده..

درسته..ببین یسری مکمل هست، که برای اینجور مشکلات پوستی جوابه..همینطور یسری عرقیجات هم هست، که طبعش خ ...

دارو گرفتم نزدیک ۴ میلیون همه دارو هاست مکمل پماد ترمیم کننده دست‌ساز ولی مهم اینه خوب بشع

واقعا؟

آره

زینک عالیه برای جوش..

توو مکمل‌هایی که مصرف میکنی، زینک هم داره؟!

یه قرص آکنو تراپ بهم دادنمی‌دونم داره یا نه

ببین یه دکتر داروساز هست..

اسم سایتش هست ال دراگ استور..

دکتر لاله سادات نوری..

بعد یه بخش داره تو سایتش، که آزمایش خون‌ات رو میفرستی، مشکلاتی که داری رو هم مینویسی..

قشنگ چند صفحه حالت فرم پرسشنامه هست، با دقت پر میکنی

بعد بهت مکمل و اینا معرفی میکنه..

بنظرم برو یه مشاوره بگیر ازش..

که هم یه چکاپ بشی و یه آزمایش بدی

هم بدی برات تفسیر کنه و مکمل‌های مناسب تو رو تجویز کنه..

جوش معمولا بخاطر تغذیه و کمبود یسری ویتامین و املاحه

یا هم بخاطر هورمونه..

که در هر صورت آزمایش و تجویز مکمل بر اساس داده‌های آزمایش‌ات، جوابه فقط..

قربونت برم من عشقم فقط یه چیزی قرص زینک گفتی خوبه یا پماد؟

ببین به طور کلی خوردن قرص زینک بشدت برای جوش مفیده..

و برو ترکیبات قرص‌هایی که میخوری رو چک کن، اگر تو ترکیباتش زینک نداشت، برو مکملش رو بگیر و بخور..

(اگر در ترکیباتش زینک نداشت، دکترت رو هم حتما عوض کن)