2777
2789
عنوان

الان کتاب چشمهایش بزرگ علوی رو تموم کردم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 59 پست
کتاب خوب اگه سراغ داری عزیزم خوشحال میشم معرفی کنی بخونم

نه خیلی نمیشناسم

سال‌های قبل چند تا خریدم 

خوندم 

زویا پیرزاد و عباس معروفی و سیمین همه کارهاشون خوندم

عاشقشونم

ولی به جز اینا سراغ نویسنده خاصی نرفتم پراکنده بوده

اگه شما می‌شناسید معرفی کنید

البته داستایوفسکی هم خوندم کتاباشو 

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

نه نخوندم ولی عباس معروفی و سیمین دانشور واقعا برام خاص هستنزویا پیرزاد هم دوس دارم

زویا پیرزاد اوایل با دوتا اثر معروفش خوب بود ولی بعد افتاد به تکرار..از نویسنده های تازه هم محمدرضا شرفی خبوشان عاشقی به سبک ونکوگ و بیکتابی اش جالبه..

چقدر خوبه آدم می بینه یکی هنوز کتاب میخونه تو این مملکت😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه نخوندم ولی عباس معروفی و سیمین دانشور واقعا برام خاص هستنزویا پیرزاد هم دوس دارم

کتاب هشتاد سال داستان نویسی ایران از حسن میرعابدینی بگیر بخون 

خیلی با نویسنده ها آشنات می‌کنه 

مثلا امیر حسین چهلتن و مندنی پور و مهشید امیرشاهی عزیزم و ....

بعد از اون صد سال داستان نویسی ایران رو بخون

نه خیلی نمیشناسمسال‌های قبل چند تا خریدم خوندم زویا پیرزاد و عباس معروفی و سیمین همه کارهاشون خوندمع ...

منم در حد همون نویسنده ها و کتاب های معروف بیشتر نخوندم اخرینش که خوندم و دوست داشتم کتابخانه نیمه شب بود 

زویا پیرزاد اوایل با دوتا اثر معروفش خوب بود ولی بعد افتاد به تکرار..از نویسنده های تازه هم محمدرضا ...

ممنون عزیزم انرژی مثبت بودی برام خییلی

شاید خودت ندونی ولی خیلی بهم انگیزه دادی

تو این هفته یه جور خاصی بودم ولی کتاب کمک کرد

منو خلاص شدم

پیدی اف نمیخونم 

اصل کتاب و بوی کاغذ🥰🥰🥰

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

من با اون گریه کردم ، تا چند روزی ناراحت بودم

منم خیلی ناراحت بودم 

ب

زویا پیرزاد اوایل با دوتا اثر معروفش خوب بود ولی بعد افتاد به تکرار..از نویسنده های تازه هم محمدرضا ...

هر دو روی یک سکه از گلشیری و چنار و نمازخانه کوچک من رو خوندی؟

توی مجموعه داستان نیمه تاریک ماه 

رمان شازده احتجابش رو پنج بار خوندم 

واقعا عالیه

کتاب هشتاد سال داستان نویسی ایران از حسن میرعابدینی بگیر بخون خیلی با نویسنده ها آشنات می‌کنه مثلا ا ...

ممنونم 

انشالله بتونم 

آخر هفته برم انقلاب ببینم از چاپ های قدیم میتونم پیدا کنم 🥹🥹🥹

هر دو روی یک سکه از گلشیری و چنار و نمازخانه کوچک من رو خوندی؟توی مجموعه داستان نیمه تاریک ماه رمان ...

اینا رو هم بنویسم بخرم

خودم رو غرق کتاب کنم 😍😍از بچگی رمان خوندن و مسئله حل کردن ریاضی برام بزرگترین تفریح بود

هر دو روی یک سکه از گلشیری و چنار و نمازخانه کوچک من رو خوندی؟توی مجموعه داستان نیمه تاریک ماه رمان ...

بجز اولی بقیه اش رو آره..

اگه شازده احتجاب رو دوست داشتی پس احتمالا از دکترنون زنش را بیشتر از مصدق دوست دارد هم خوشت میاد..خوندیش؟ معمولا مردم رمانهای این سبکی نمیپسندن👌

ممنونم انشالله بتونم آخر هفته برم انقلاب ببینم از چاپ های قدیم میتونم پیدا کنم 🥹🥹🥹

من الان ۱۵ ساله که با ناشرای انقلاب کار میکنم

بخدا من اگه خونمون تهران بود از انقلاب تکون نمی‌خوردم😂😂😂

اگه میخوای چندتا کتابفروشی خوب که قیمت و کیفیت مناسب دارن رو بهت معرفی کنم

من الان ۱۵ ساله که با ناشرای انقلاب کار میکنمبخدا من اگه خونمون تهران بود از انقلاب تکون نمی‌خوردم😂 ...

بله عزیزم 

دستت درد نکنه واقعا نیاز دارم😅🌹😍

خدا حفظت کنه عزیزمان شاءالله همیشه حال دلت خوب باشه💞💖

ممنونم همچنین شما رو برای خونوادتون🥰

اینا رو هم بنویسم بخرمخودم رو غرق کتاب کنم 😍😍از بچگی رمان خوندن و مسئله حل کردن ریاضی برام بزرگتری ...

آره ولی اگه به رمان علاقمند هستی 

حتمن ۱۰۰ سال داستان نویسی ایران از حسن میرعابدینی رو بخر 

دو مجلد هست نشر چشمه زده 

معرکه س 

مجموعه داستان کوتاهای همینگوی و جویس و مارکز رو هم نشر نگاه با ترجمه احمد گلشیری بگیر و بخون فوق العاده س