2777
2789
عنوان

الان کتاب چشمهایش بزرگ علوی رو تموم کردم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 59 پست
من قصه های مجید هوشنگ مرادی کرمانی فقط ارتباط گرفتمو قصه ی درخت ها از ابراهیم گلستانخیلی متن ها شنا ...

وای دقیقا حرف دلم زدی

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداقوت بهتون من یه دخترعمو دارم یه پیج داره یه دنیا کتاب میخونه و تحلیل میکنه خیلی از کارش خوشم میاد ...

منم چند روز حالم خیلی داغون بود

ولی گفتم شروع کنم به کتاب خوندن

دیگه دعا و نماز و پیاده روی و.. تاثیر نداشت

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

کارهای رضاامیرخانی رو خوندید؟ نوجوونیام با "من او" طرفدارش بودم..البته الان نه...ولی در کل بد نیست.. ...

نه نخوندم 

ولی عباس معروفی و سیمین دانشور واقعا برام خاص هستن

زویا پیرزاد هم دوس دارم

حالا ک بحث رمان هست یه رمان شاهکار مثل کلیدر مثل بادبادک باز اینا ک خیلی معروفن معرفی کنید لطفا

بادبادک باز خوندم 

خیلی خیلی دوسش داشتم

متاسفانه نتونستم حتی تا اونجاها پیش برمواقعا اصلا جذبم نکرد

بعدش هم خیلی کوتاهه 

رابطشون 

وخیلی نپرداخته

خیلی ماکان سرد و یخ بود

ملموس بودولی جذاب نبودقلم خیلی شاهکاری نبوداون طور که تعریفش کردن

تو تعریف بقیه رو بنداز دور 

یکی ممکنه از داستایوفسکی و ادگار آلن پو و همینگوی و جویس و بورخس و یوسا بد بگه 

تو که نباید به گفته دیگران توجه کنی

اما قلم خیلی شاهکاری یعنی چی؟؟ 

یعنی مثلاً تو کارهای کدوم نویسنده کلاسیکی رو میپسندی ؟؟

مثه گی دو موپاسان ، مثه چخوف ، مثه ویرجینیا ولف ، هوگو ، دون کیشوت سروانتس 

منم چند روز حالم خیلی داغون بودولی گفتم شروع کنم به کتاب خوندندیگه دعا و نماز و پیاده روی و.. تاثیر ...

عزیزم تا میتونی برای خودت وقت بذار و دنبال بهتر کردن حال روحی و جسمی خودت باش

انشالله همیشه شاد و سلامت باشی