2777
2789

سواله. سنمم ۲۰ هست.

آخه تا آرایش میکنم فکر میکنه ک دلم شوهر میخواد. در حالی ک آرایش رو واسه دل خودم توی عروسی میکنم. و اینکه چطور آرایش دخترانه بکنم؟ تناژ پوستم گرمه.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

چه ربطی دارهعصبی شدم از دست مامانت، مگه خودش آرایش میکنه میخواد شوهر کنه؟

ن. ولی توی شهرستان ما اینطوری فکر میکنن چون قدیمیه طرز فکر شون. همه چی رو شوهر میبینن

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درساتو بخون واسه ارشد شهر بهتر قبول شو،ارتقاپیداکن و آینده ات رو اونجا بسازتا اونزمان با مامانت کنار ...

پزرشکی میخونم. البته شروع نشده هنوز دانشگاه من.

چند روز دیگه عروسی هست. البته جشن هست. برای الان میخوام

پزرشکی میخونم. البته شروع نشده هنوز دانشگاه من.چند روز دیگه عروسی هست. البته جشن هست. برای الان میخو ...

خب بسلامتی

خیلی راحت نیتونی از اون شرایط خارج بشی

من خییییییلی سال پیش دانشگاه قبول شدم، اما دیگه مامانم کاریم نداشت.

خب بسلامتیخیلی راحت نیتونی از اون شرایط خارج بشیمن خییییییلی سال پیش دانشگاه قبول شدم، اما دیگه ماما ...

من بازم کارم داره چون لوازم آرایشی ندارم خودم و همش مال مامانم هست.

وای اسی خدا به دادت برسه دهه شصتی ها هم اینجوری براشون قفل نبود 

مامانت چندسالشه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

وای اسی خدا به دادت برسه دهه شصتی ها هم اینجوری براشون قفل نبود مامانت چندسالشه

۴۴ اینا

۴۴ اینا

جوونه که😶 از لوازم ارایش دخترای فامیل هم میتونی استفاده کنیا کسی که باهاش صمیمی باشی دختر خاله ای دختر عمویی چیزی

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

جوونه که😶 از لوازم ارایش دخترای فامیل هم میتونی استفاده کنیا کسی که باهاش صمیمی باشی دختر خاله ای د ...

صمیمی نیستم راستش. دختر عمو ندارم خودم.

صمیمی نیستم راستش. دختر عمو ندارم خودم.

پس میمونه لوازم مامانت 

سر حرف و با نشون دادن نمونه میکاپ به مامانت باز کن 

ارایش خیلی ملیح نشون بده بعد که اوکی داد ارایش هفت قلم کن😅 شوخی میکنم الان ارایش نود مده