2777
2789
عنوان

داروی اعصاب و افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 33 پست

افسردگی مثل سرطان روح میمونه

اگه درمان نشه ... تمام جسم رو نابود میمکنه

خواهشاً در برابر دارو درمانی مقاومت نکنید 

و حتما از منبع افسردگی تون فاصله بگیرید 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
من خودم عدم‌تمرکز پرش فکر و وسواس فکری داشتم عملگراییم ضعیفه دکتر بهم بوسپیرون و اسنترا داد منم یکم ...

هم شروع هم قطع کردن دارو بدون نظر پزشک کار اشتباهیه 

به ویژه قطع کردن اسنترا 

این ها دارو های معمول و سنگینی هستن و طول میکشه بدن عادت کنه برای من یه ماه طول کشید تا عادت کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ترسیدم وابسته قرص بشم😑

زیر نظر دکتر باشی به مرور که خوب بشی دارو رو قطع میکنه

بعد من به شخصه فکر میکنم که ادم وابسته به قرص باشه بهتره تا بخواد با اختلالات اذیت شه

دارو تا ممکنه حتی تا یک ماه طول بکشه اثر کنه خیلی اوقات اوایل مصرف حتی علائم رو تشدید میکنه باید تحم ...

اره مثلا بوسپیرون میخوردم سردرد و سرگیجه بدی میگرفتم 

من برا کنکور میخوام بخونم میترسم اضطراب مثبت که باعث میشه درسم‌بخونم از بین بره و بی خیال شم 

هم شروع هم قطع کردن دارو بدون نظر پزشک کار اشتباهیه به ویژه قطع کردن اسنترا این ها دارو های معمول و ...

من برا کنکور میخوام بخونم میترسم اضطراب مثبت که باعث میشه درسم‌بخونم از بین بره و بی خیال شم بخاطر این داروها😂

زیر نظر دکتر باشی به مرور که خوب بشی دارو رو قطع میکنهبعد من به شخصه فکر میکنم که ادم وابسته به قرص ...

من برا کنکور میخوام بخونم میترسم اضطراب مثبت که باعث میشه درسم‌بخونم از بین بره و بی خیال شم 😂

اره مثلا بوسپیرون میخوردم سردرد و سرگیجه بدی میگرفتم من برا کنکور میخوام بخونم میترسم اضطراب مثبت که ...

میتونی این قضیه رو به دکتر بگی که یه دارو سبک بده تا همون استرس مفید بمونه 

من میفهمم چی میگی چون خودم تجربه دارم 

ببین اگه اوضاعت خیلی حاد نیست میتونی با نیم ساعت پیاده روی تو روز و آفتاب گرفتن یا یه سری تفریحات مخصوص خودت بتونی کنترل کنی 

اما تا حدی هم این افسردگی طبیعیه 

اکثر بچه ها تو کنکور روانشون نابود میشه 

ولی برای تمرکزت لازمه بخوری اگه به درست لطمه میزنه