2777
2789

بعد اتمام سال دهم با معدل بالای 19 تو تجربی تغییر رشته بده انسانی یعنی تابستون دهم بخونه امتحان بده  میتونه از یازدهم  تو نهایی و کنکور رتبه خوب بیاره ؟

تو رشته انسانی شدنیه؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

خودم تجربیم اصن درسای تجربی و انسانی قابل مقایسه نیست که تجربی همش حلیات و... هست ببین توانایی داری ...

خودم نیستم عزیزم خواهرم هست 

درسش نسبتا خوبه 

حفظیاتش بهتراز حلیاتش هست 

نمیدونم از یازدهم میشه کنکور همزمان با مدرسه بست؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودم نیستم عزیزم خواهرم هست درسش نسبتا خوبه حفظیاتش بهتراز حلیاتش هست نمیدونم از یازدهم میشه کنکور ه ...

الهی 

خیلی سنگین میشه...باید با مشاور صحبت کنه چون درسا خیلی متفاوتن و از پایه چیزی نمیدونه درموردشون

الهی خیلی سنگین میشه...باید با مشاور صحبت کنه چون درسا خیلی متفاوتن و از پایه چیزی نمیدونه درموردشون

درای تخصصی مثل علوم فنون و عربی ودهم انسانی سنگین ان؟

سلام منم چند روزه درگیر اینم بله کاملا شدنی هست اگه جدی میخواد میتونه از الان دروس تخصصی که بره پیگیری کنه ببینه کدوم دروسه به من گفتن چهار پنج درسه از الان بخونه تو تابستون امتحان بده

ولی من پشیمون شدم چون هدفم روانشناسی بود و فهمیدم از تجربی میشه راحت تر کنکورشو داد

سلام منم چند روزه درگیر اینم بله کاملا شدنی هست اگه جدی میخواد میتونه از الان دروس تخصصی که بره پیگی ...

هنوز تصمیمش قطع ی نیست فعلا تمرکزش رو تجربی هست 

میگه تااخر سال دیدم برام سخته 

بعد خرداد تازه شروع میکنم اون چهارتا درس امتحان بدم 

نمیدونم می تونه برسه یانه

هنوز تصمیمش قطع ی نیست فعلا تمرکزش رو تجربی هست میگه تااخر سال دیدم برام سخته بعد خرداد تازه شروع می ...

احیانا من خواهرتون نیستم🤣؟ منم همین تصمیم رو دارم

هدفشو پیدا کنه ومهمتر انسانی رو راحت تر از تجربی ندونهههه مخصوصا تاریخش منم با محاسبات حال نمیکنم واسه همون میخواستم تغییر بدم ولی فهمیدم رفتن به روانشناسی از انسانی سخت تره خلاصه اونم فکراشو بکنه و اینکه فقط من میدونم توی چه عذابی هست خیلی براش سخت میگذره

احیانا من خواهرتون نیستم🤣؟ منم همین تصمیم رو دارمهدفشو پیدا کنه ومهمتر انسانی رو راحت تر از تجربی ن ...

🤣🤣🤣

اینم محاسبات براش سخته مشکلش اینه