2777
2789
عنوان

اگه نزدیک به دومیلیاردپول داشته باشین کدوم ازاین کارارومیکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 60 پست

طلا نه جایی ندارم اونقدر طلا رو نگه دارم و اطمینان دزد هم زیاد شده پس خونه

ماشین هم دوست دارم داشته باشم ولی گواهینامه ندارم، ولی میخرم

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
کجایی که با ۲ میلیارد هم خونه میشه خرید هم پراید؟

والا خونه دومیلیاردی هم خیلی کمه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو استان ما فکرنکنم با دوتومن خونه بدن فوقش طلا میخرم وچهارتا لوازم ضروری منزل

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

اگه پیدا میکرد یه مغازه میخریدم اجاره میدادم چون مغازه رو بیشتر از خونه میشه اجاره داد

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
آخه نیست

هست ولی خیلی شرایط بدی دارن نمی ارزن

یا تو محله خیلی بدیه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اگه پیدا میکرد یه مغازه میخریدم اجاره میدادم چون مغازه رو بیشتر از خونه میشه اجاره داد

پدر من مغازه دوم رو فروخت دو میلیارد حیف دیر اومدی😂🤦🏻♀️

کدوم شهری؟

الان ما شهرکیم اصلا هم راضی نیستم از مرکز شهر هم دوریم ۴ میلیارد قیمتشه. تازه تو استان ما قیت خونه ها خیلی نجومی نیست

چجوری میخوای با ۲ میلیارد خونه بگیری؟

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂

پدر من مغازه دوم رو فروخت دو میلیارد حیف دیر اومدی😂🤦🏻♀️

عیبی نداره،منم ندارم دو میلیارد 😂😂

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
عیبی نداره،منم ندارم دو میلیارد 😂😂

ای خواهر🥲 اکثرا همینیم