2777
2789
عنوان

هرجاااااااا میخوایم بریم نامزد دخترخالمم میاد باهامون اااااه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 42 پست
متاهله ناراحت نشو

نشونه نامزد هم نیست اسمش نمیدونم چیه

اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نامزدش کارو بار نداره؟

چمیدونم خبرش اه

اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

مقصر اسی هم هست وقتی میبینه نامزد یارو هم هست ودختره خاله بدون نامرده با اسی نمیره خب نره کجا چه خبر ...

الان من مقصر شدم؟؟؟؟؟ میگم وقتی اونا دوتایی میخوان برن جایی نمیرم باشون

وقتی منو دختر خالم قرار میزاریم بریم دوتایی نامزدش خودشو میندازه وسط

مقصر اسی هم هست وقتی میبینه نامزد یارو هم هست ودختره خاله بدون نامرده با اسی نمیره خب نره کجا چه خبر ...

موافقم منم با فامیل دورمون که اینطوری بود قط ارتباط کردم 

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

نشونه نامزد هم نیست اسمش نمیدونم چیه

دیگه بلاخره شرایطش تغییر کرده

درکشون کن و ناراحت نباش 

شاید اگه به خودش بگی بیا گاهی دوتایی به یاد قدیما بریم بیرون خودش یه جوری شرایط رو جور کنه 

البته اگه همسرش مشکلی نداشته باشه

الان من مقصر شدم؟؟؟؟؟ میگم وقتی اونا دوتایی میخوان برن جایی نمیرم باشونوقتی منو دختر خالم قرار میزار ...

قرار نزار با دختره خب

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

الان من مقصر شدم؟؟؟؟؟ میگم وقتی اونا دوتایی میخوان برن جایی نمیرم باشونوقتی منو دختر خالم قرار میزار ...

وقتی میبینی نامزدش میا برگرد خونه ..دست و پاتو می‌بنده آیا ؟؟ من بودم خیلی بهم برمیخورد پوست کلفتی ماشاالله 

دیگه بلاخره شرایطش تغییر کردهدرکشون کن و ناراحت نباش شاید اگه به خودش بگی بیا گاهی دوتایی به یاد قدی ...

من ک به خودش چیزی نگفتم ک بفهمه ناراحتم اینجا با شما درد و دل کردم

ولی واقعا حرصم گرفته

اومده خونمون...داریم فیلم میبینم از اول تا آخر پسره زنگ زده درحدی بیشعوره ک حالیش نیست این الان خونه ما مهمونه

ینی اینکه دختره با نامزدش بیرون میره تو دنبالشون نمیری نشونه خوب بودن توعه؟

بابا چقد تو بسازی😄😄😄

خدا میدونه چقد پشت سرت میگن🤣