2777
2789
عنوان

هرجاااااااا میخوایم بریم نامزد دخترخالمم میاد باهامون اااااه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 42 پست
وقتی میبینی نامزدش میا برگرد خونه ..دست و پاتو می‌بنده آیا ؟؟ من بودم خیلی بهم برمیخورد پوست کلفتی م ...

اولا درست صحبت کن اگه نمیتونی ریپ نزن

من هربار ناراحت شدم دلم شکسته اگ بهم بر نمی‌خورد تاپیک نمیزدم اینجا

ولی چکار کنم؟؟؟ قهر میکنم دخترخالم زنگ میزنه نمیتونم به روش بیارم ک ناراحتم

نخوام ببینمش و باش جایی برم خودش زنگ میزنه قرار میزاره

یبار دوبار بپیچونمش بقیشو چکار کنم؟

اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ینی اینکه دختره با نامزدش بیرون میره تو دنبالشون نمیری نشونه خوب بودن توعه؟بابا چقد تو بسازی😄😄😄خد ...

سطح درک و فهمت رو ببر بالا عزیزم 

من نگفتم من خوبم یا از خودم تعریفی نکردم هروقت تاپیک و پست منو فهمیدی و منظورم رو گرفتی بیا بحث کن من با آدمای این مدلی حرفی ندارم 

اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

اولا درست صحبت کن اگه نمیتونی ریپ نزنمن هربار ناراحت شدم دلم شکسته اگ بهم بر نمی‌خورد تاپیک نمیزدم ا ...

اولا که خیلی درست صحبت کردم دوماه به هیچ صراطی مستقیم نیستی خب 

خیلی رک میتونی بگی بخاطر اینکه اون یارو میا نمیام دیگه پیچوندن نیازی نیست که خواهر

وا خب شوهرشه دلش میخوا بیست چهاری صحبت کنه با زنش

ببین من نگفتم چرا اصلا هیچی نگفتم هرچی هست به شماها دارم میگم

بقران فقط وقتی پیش منه بهش زنگ میزنه نمیدونم چرا

به جایی رسیده ک مامانمم فهمیده

اولا که خیلی درست صحبت کردم دوماه به هیچ صراطی مستقیم نیستی خب خیلی رک میتونی بگی بخاطر اینکه اون یا ...

من فقط محض درد و دل اینجا ب شماها گفتم وگرنه جلوی خودشون ک نرفتم چیزی بگم!

برو یبار پستت رو بخون ببین چجوری حرف زدی!

ببین من نگفتم چرا اصلا هیچی نگفتم هرچی هست به شماها دارم میگمبقران فقط وقتی پیش منه بهش زنگ میزنه نم ...

خب عزیزم اصلا باهاش بیرون نرو دلیلتم رک بگو خونتونم میا زنگ میز نه برو خودتو مشغول کن کمک مادر برو تو اتاقت کتاب بخون یا برو بیرون اون بمونه خونه صحبت کنه ..

خب عزیزم اصلا باهاش بیرون نرو دلیلتم رک بگو خونتونم میا زنگ میز نه برو خودتو مشغول کن کمک مادر برو ت ...

اوهوم درست میگی ازین به بعد ارتباطم کم میکنم

کم نکن عزیزم قطع کن ..میبینی بیرونی یارو میا بگو ببخشید من باید برم خونه حتی یکبار هم نرو باهاشون وق ...

همین کارو میکنم ممنونم از راهنماییت❤️