2777
2789

منو دخترخالم خیلی صمیمی هستیم باهم

همیشه اون میاد پیشم یا من میرم پیشش میریم پارک سینما ...خلاصه‌ بیرون زیاد میریم

حالا هرباررررررر ک میخوایم بریم جایی فوری به نامزدش میگه 

اونم سریع خودشو جا میکنه و میاد

بعد ی جوری شده ک وقتی نامزدش نمیتونه باهامون بیاد به دخترخالم میگه با من نیاد بیرون اونم منو میپیچونه نمیاد

خیلی جالبه وقتی خودشون دوتایی من رعایتشون میکنم نمیرم مزاحم باشم 

بعد یبار مادوتایی بیرون رفته بودیم از زمانی ک پامون بیرون گذاشتیم نامزدش زنگ زد و قطع نکرد تا وقتی خواستیم بریم خونه

خیلی اعصابم خورده واقعا حرکت زشتیه

مثلا هفته پیش پنجشنبه چون نامزدش نمیتونست بیاد گفت مریضم حال ندارم فردا فرداش دوتایی رفتن بیرون😐💔

خدایی حق ندارم ناراحت شم؟

اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب دیگه اون متاهله و اوایل نامزدی.. ازشون فاصله بگیر

نامزد هم نیست آخه نشون کردن فقط نمیدونم بش چب میگن

اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

اه اه منم ازین فامیلای عن دارم اینطوری چس میان با شوهراشون

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

نه حق نداري اولويتش همسرشه ديگه

ببین من چیزی نگفتم به روش هم نیاوردم ولی دلم گرفت از اینکه وقتایی ک میخوایم ۲ تایی باشیم هم پسره باید بیاد

نه عزیزم بددل نیستبا اون بیشتر خوش میگذره یهش😄

نه . بچه ای سنت کمه نمیدونی 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .