2777
2789

مرتضی باهمکلاسیش ازدواج میکنه گلرخ هم بچه هاروبزرگ میکنه وقتی کع مرتضی فلج میشه میره میاره پیش خودش

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرتضی نگو بگو میت 

ربات

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

مرده میره دانشگاه 

با همکلاسی اوکی میشه دوتایی باهم میرن انگلیس 

زن خودشو طلاق میدادن دخترو میگیره دختر باردار میشه سقط میکنه این میره بیمارستان ، تصادف میکنه فلج میشه

دختره ولش میکنه

بر می گرده ایران تو یه روستای دور افتاده پزشکی می‌کنه

بعد چند سال که بچه هلش بزرگ شدن برای عروسی دخترش بر میگرده ، زن اولش می‌بخشند

نتیجه: مردا عوضی هستن

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
من جای زنه بودم به هیچ عنوان نمیبخشیدمش

بخاطر بچه معمولا میبخشن

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

من که میگم گلرخ هم مقصربودهرچقدشوهرش پیشرفت کرداون هیچ تلاشی براپیشرفت نکردوفقط درجازدومحبت بیش ازحدکردجوری که خودشم فراموش کرد

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم

طلاق میده گلرخ 

بله عاشق همکلاسی اش میشه 

بهنوش طباطبایی

گلرخ میمونه شمال 

بچه هاشون بزرگ میکنه 

آخرش باز با هم ازدواج میکنن

مرتضی تصادف میکنه فلج میشه 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

حال خودم خوب نيست اينو هم ميبينم بدتر ميشم

من دیدم بله نکبت خیانت میکنه 💔💔گلرخ رو غیابی طلاق میده گلرخم میمونه بجه هارو با بدبختی بزرگ میکنه و به ثمر میرسونه اما در آخر مرتضی سر افکنده بر میگرده البته سالها بعد بجه هاش دیگه بزرگ شدن و برای خودشون کسی شدن

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

اره دکترمیشه باهمکارش ازدواج میکنه زن بیچاره بادوتا بچه کشاورزی و کار رو زمین بزرگشون میکنه این نامرهم آخرین ین بارمیگه تو همسطح من نیستی بی سوادی.....بعدفلج میشه زن دوم ولش میکنه اموالشو میکشه بالا میبره اینم برمیگیرده روستا اما اون روز عروسی دخترش بوده...