2777
2789

همه جا میگن فقیرا فرهنگشون پایینه زیاد بچه دار میشن ولی پولدارا فرهنگشون بالاست کم بچه میارن .

ولی من تو اطرافیانم میبینم این مال دهه ی سی و چهل درست بود که از دانش کمتری برخوردار بودن و فقیراشون ده تا ده تا بچه داشتن پولدارا یکی دو تا

الان تو جوونا تو اطرافم میبینم برعکس شده ، چون آگاهی مردم بالا رفته . الان دهه ی شصت و هفتادیایی رو میبینم که مستاجرن یا نهایتا یه خونه و ماشین دارن اکثرا بی بچه ن و ولی اون دهه هفتاد و شصتیایی که  سه چهار تا خونه دارن و کسب و کار خوبی دارن تو اطرافم  دو سه تا بچه دارن

خوب........................................

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خداروشکر مردم آگاه شدن

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم تو زوج های جوان اصلا نمیبینم کسی بچه زیاد داشته باشه تهش یکی یا دو تا بعضی ها که اصلا ندارن و نمیخوان 

فقط اینجا هر روز سر تعداد بچه های بقیه همدیگه رو شرحه شرحه میکنن و شاکی از تعداد بچه زیاد بقیه هستن یا میگن باید کم بیارن یا زیاد بیارن

خب چه فرقی داره حالاملت برای تعداد بچه هاشونم باید جواب پس بدن؟

خب اتفاقا من دارم از این دفاع میکنم که این نگاه رو که هر کی بچه چند تا داره بدبخت بیچاره ست و فقیره بردارم 

جالبه خیلیا میگن چرا بچه میارین یعنی از سر دلسوزی به قول خودشون میگن بچه نیارین میگن ما خیلی دلسوزیم بفکر مردمیم 

ولی اگه واقعا یه ادم نیازمند یا بچه ای تو خانواده فقیر دیدن( بالاخره ادم فقیر هست که بچه هم دارن) حاضر نیستن کمکشون کنن یا یه لباسی برا اون بچه بگیرن یا خپراکی چیزی

فقط شعار میدن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
خب اتفاقا من دارم از این دفاع میکنم که این نگاه رو که هر کی بچه چند تا داره بدبخت بیچاره ست و فقیره ...

استثنا وجود داره ولی این دیدگاه تا حدودی درسته

اگر دقت کنی تو جامعه بیشتر میبینی اینو

اونو که میگی قدیما بود ولی گذشته و دیگه مهم نیست

حال مهمه

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

جالبه خیلیا میگن چرا بچه میارین یعنی از سر دلسوزی به قول خودشون میگن بچه نیارین میگن ما خیلی دلسوزیم ...

مردم در قبال بی عقلی کسی که تو نداری دو جین بچه میاره مسئول نیستن اگرم کمکی میکنن لطفه این قضیه باید ریشه ای حل بشه

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

جالبه خیلیا میگن چرا بچه میارین یعنی از سر دلسوزی به قول خودشون میگن بچه نیارین میگن ما خیلی دلسوزیم ...

دقیقا 

بعد اصلا با اون بچه ی بدبخت بدتر رفتار میکنن 

اصلا گیریم مامان باباش نباید به دنیاش میاوردن حالا که دیگه به دنیا اومده گناه خودش چیه  که یه سریا  یه جور با تحقیر که از خانواده ی فقیریه باهاش رفتار میکنن  مگه دست خودش بوده که فقیر باشه .

استثنا وجود داره ولی این دیدگاه تا حدودی درستهاگر دقت کنی تو جامعه بیشتر میبینی اینواونو که میگی قدی ...

زمان حال رو میگم که تو اطرافیانم پولدارا بیشتر بچه دارن دیگه 

مثلا یه خاله م متولد ۶۶ عه ، ۴ تا خونه دارن باشگاه دارن وضعشون توپه ، سه تا بچه هم اورده . ولی اون یکی خاله م متولد ۶۸ عه یه خونه و یه ماشین بیشتر ندارن و بچه هم نیاورده .

یا تو اشناهام خیلی اینجوری میبینم ، الان دیگه فقیر و متوسطا یا بچه دار نمیشن یا نهایتا یه دونه بچه میارن

مردم در قبال بی عقلی کسی که تو نداری دو جین بچه میاره مسئول نیستن اگرم کمکی میکنن لطفه این قضیه باید ...

وظیفه ندارن اما حق توهین و بی احترامی هم ندارن .

حق نگاه از بالا به پایین به اون بچه ها هم ندارن .

قدیما بچه منبع درآمد بود زیاد بچه میاوردن تا درآمدشون بیشتر شه 

ولی بچه های الان منبع درآمد نیستن و تازه وابسته جیب خانواده ان

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.