2777
2789

مرتضی می‌ره شهر درس بخونه عاشق یکی دیگه میشه

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرده میره دانشگاه 

با همکلاسی اوکی میشه دوتایی باهم میرن انگلیس 

زن خودشو طلاق میدادن دخترو میگیره دختر باردار میشه سقط میکنه این میره بیمارستان ، تصادف میکنه فلج میشه

دختره ولش میکنه

بر می گرده ایران تو یه روستای دور افتاده پزشکی می‌کنه

بعد چند سال که بچه هلش بزرگ شدن برای عروسی دخترش بر میگرده ، زن اولش می‌بخشند

نتیجه: مردا عوضی هستن

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
مرده میره دانشگاه با همکلاسی اوکی میشه دوتایی باهم میرن انگلیس زن خودشو طلاق میدادن دخترو میگیره دخت ...

پشمامممممممممممممممم 

اره عوضین

نباید بها بدی

دختره خیلی خیلی زیادی بها داد بهش خیلی

ن

اهاچجوری عاشق میشه؟

یادم نیس والا بچه بودم دیدم 

گلرخم تک و تنها سر زمین کار می‌کنه بچه هاشو بزرگ کنه

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

چون زنش باهاش نمیره خیانت مبکنه؟

نه کلا وقتی پزشک شد عوا برش داشت

فکر می‌کرد گلرخ در حدش نیس

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
نه کلا وقتی پزشک شد عوا برش داشتفکر می‌کرد گلرخ در حدش نیس

ریدم 😐یکی تو واقعیت دیدم جریانش همینطوری شد دقیقااا

پسره از خیابون گردی به واطسطه دختره دندون پزشک شد اخرشم خیانت کرد رفت

ن