2777
2789

تجربه تون از این موضوع چیه؟ اینکه توی یه مدتی همزمان بخوای با هر دو صحبت کنی و مراوده داشته باشی یه جوریه. هم آدم خیلی دودل می مونه و هم فکر می کنم یه نوع بدشانسیه این اتفاق وقتی همزمان پیش میاد برای دختری

پی نوشت: سنتی هستن. بحث دوستی و رفاقتی در کار نیست. پس اونایی که عذرخواهی میکنم البته اینو میگم اهل دوستی هستن و تجربه دو تا دوست همزمان داشتن این بحث منو قاطی نکنن با تجربه خودشون. من منظورم خواستگار کاملا سنتی و با آشنایی معرف هستش

من داشتم همه چی خوب بود فقط قیافه طرف به دلم ننشست به شوهرم جواب مثبت دادم که کاش نداده بودم 

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچی من سه تا هم داشتم هرسه تا رو رد کردم

گاهی وقتا فک میکنم خیلی خیلی عجله ای رفتار میکنم خواستگار های خیلی خوب رو هم الکی رد میکنم اهل دوست پسرم نیستم که بگی به خاطر دوست پسر خواستگارمو رد کردم😂🤦🏻‍♀️

من داشتم همه چی خوب بود فقط قیافه طرف به دلم ننشست به شوهرم جواب مثبت دادم که کاش نداده بودم

یا خدا این الان مشکل منه. منم همش با خودم میم اگر به این یکی بله گفتم بعد فهمیدم باید به اون یکی بله میگفتم چی

آره وقتی ۱۸ سالم بود نامزدی کردم ولی فقط افراد درجه یک خانواده خبر داشتن ،،مادرم مریض بود شوهرخاله و پسر عمش اومدن خونه ما یه کاری داشتن پسر عمه اش که خیلی هم پولدار بود عاشقم شد و اومدن خواستگاری که بهش گفتن من نامزد دارم ولی پسره ول کن نبود آخرش بابام خیلی دعوا کرد و خط و نشون کشید تا ول کرد،،،،،آخرش هم نزدیک عقد و عروسی نامزدیم بهم خورد ،،یه سال بعدش با شوهرم عقد کردم