2777
2789

دوتا بچه 

خودم نیستما 

حالا برفرض

بعد مادر و پدرم به خاطر نگه داری بچه هام ۸.۹ ساله نمی تونن جز جمعه ها

جای خاصی برن یا کار خاصی کنن تا ۶ غروب حدودا

یا مادر پا درد داره زمین گیر شده جدیدا متاسفانه 

سنشونم هردو۷۰

خواهرا حق دارن بهم اعتراض کنن؟ که چرا بچه هات رو اینهمه ساله گذاشتی و مامان بابا خسته ان و 

چرا بچه های تورو کردن عزیز کرده و به خاطرش بچه های مارو دعوا می کنن و بچه هات رو بذار یه روزم پیش مادرشوهرت 

اصلا بهشون ربط داره مگه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله حتما اونا باید اعتراض کنن خودتون عقل و چشم و انصاف ندارید گناه دارن اون دوتا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اره حق دارن 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

آره حق دارن ،پدر مادر ۷۰ ساله که دیگه نمی‌تونن بچه نگه دارند

اگه به خاطر کار براشون پرستار بگیر اگه هم نمی‌تونی خودت بشین خونه از بچه‌هات مراقبت کن شما زندگی همه خانواده رو تحت تاثیر قرار دادی

نمی‌دونم چرا زنای کارمند فکر می‌کنند همه وظیفه دارند بچه‌هاشونو نگه دارند،پدر مادر دیگه موقع بازنشستگیشونه توانایی ندارند ا رو خوش میاد تا حالا بچه‌های خودشون حالا هم نوه‌ها این یه خودخواهی محضه

آره حق دارن ،پدر مادر ۷۰ ساله که دیگه نمی‌تونن بچه نگه دارنداگه به خاطر کار براشون پرستار بگیر اگه ه ...

به خاطر مسائل مالی پرستار و مهد کنسله 

البته وضع مالی طرف خوبه

نمیخواد ولی خرج بشه دیگه

چون مادر و پدر هم اینو بیشتر از همه دوست دارن راضین

فقط خواهرا مشکل دارن

پدر مادر راضی