2777
2789
من سه چهار سال اول زندگی مشترک ذوق داشتم لباس بگیرم میز بچینم عکس یادگاری بگیرم همه اون سالا با دعوا ...

باورکن من عید قربانی ک گذشت تنها رفتم نشستم امامزاده.

اصلا یه روز عذاب آوری بود.

حالم از هرچی مناسبته بهم میخوره

والا من ۶ ساله میرفتم خونه مادرشوهرم.سال پیش نرفتم.به همسرم گفتم هر کی بره خونه مادر خودش.با قهر رفت ...

من ی سال فقط با خانواده شوهر بودیم ک تو خانواده نو عروس بود کادو میخواستن🤣

ی سالم خونه مادرم

دوسال کروونا فک کنم جایی نمیرفتیم 

بقیشم خونه خواهرام

پارسال ولی هیچ جا نرفتیم

امسالم سال دومه ک کسی برنامخ نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورکن من عید قربانی ک گذشت تنها رفتم نشستم امامزاده.اصلا یه روز عذاب آوری بود.حالم از هرچی مناسبته ...

برا ادمای بی کس مث من برا ادمای بی پناه این مناسبتا فقط عذابه و ب رخ کشیدن اینکه چقد تنهاییم

باورکن من عید قربانی ک گذشت تنها رفتم نشستم امامزاده.اصلا یه روز عذاب آوری بود.حالم از هرچی مناسبته ...

ن ما دیگه هیچ مناسبتی رو جدی نمیگیریم

یلدا و عید نوروز و سیزده بدر

باز سر سیزده بدر هم خیلی تنهاییم هر .کس با سمت خودش میره و ما تنها میشیم سمت مامانمم مبشد هر شال بریم ک فعلا بین شوهرم و برادرم یکم اختلاف افتاده انشالله ک تا عید رفع بشه

من ی سال فقط با خانواده شوهر بودیم ک تو خانواده نو عروس بود کادو میخواستن🤣ی سالم خونه مادرمدوسال کر ...

بخاطر گرونیه بنظرم واقعا هزینه ها بالا رفته بخوای دعوت کنی.حالا فرصت هست شاید جایی دعوت شدید.نشدینم دورهم خوش بگذرونید

برا ادمای بی کس مث من برا ادمای بی پناه این مناسبتا فقط عذابه و ب رخ کشیدن اینکه چقد تنهاییم

اره دقیقا من خانواده شوهرم از لحاظ روابط افتضاحن

بهد خواهرام طرفشون خوبه و برنامخ دارن و.  ... خوش میگذره بهشون

این وسط تنهایی ما خیلیییی ب چشم میاد

بخاطر گرونیه بنظرم واقعا هزینه ها بالا رفته بخوای دعوت کنی.حالا فرصت هست شاید جایی دعوت شدید.نشدینم ...

اره واقعا خیلی گرونیم هست البته بازم هستن کسایی ک جنع میشن دو دنگی حساب میکنن ولی ما پایه نیستن

یعنی هر کدوم سمت خودشون برنانخ دارن دیگه نمیان با ما ک تنهاییم

اره دقیقا من خانواده شوهرم از لحاظ روابط افتضاحنبهد خواهرام طرفشون خوبه و برنامخ دارن و. ... خوش می ...

😔💔من با اینکه ی ادم تنهام کنار اومدم ولی دوس داشتم زندگیم ی جور دیگه بود

😔💔من با اینکه ی ادم تنهام کنار اومدم ولی دوس داشتم زندگیم ی جور دیگه بود

من بخدا دوست ندارم با خانواده شوهرم رفت و امدی داشته باشم از بس ک سمی ان

اما تو جنع اطرافیان واقعا حس بدی میگیرم ک ما فقط تنهاییم

من بخدا دوست ندارم با خانواده شوهرم رفت و امدی داشته باشم از بس ک سمی اناما تو جنع اطرافیان واقعا حس ...

عزیزم اگه دوس داری دلیل قطع رابطتو میگی؟اگه دوس داری.

و اینکه سخت نیست تو عروسی مراسمی همو ببینید؟

یا مامانم اینا میان خونه ما .یا ما میریم خونه مامانم.ولی امسال شب یلدا شوهرم خونه نیست.بار وبندیلم را می بندم میرم خونه مامانم.هنوز مامانم نمی دونه نیست دعوتم نکرده .خودم .خودم را با بچه ها خونه بابام دعوت کردم پیشاپیش

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

عزیزم اگه دوس داری دلیل قطع رابطتو میگی؟اگه دوس داری.و اینکه سخت نیست تو عروسی مراسمی همو ببینید؟

دلیل ک زیاده ولی اولش مجردی شوهرم باهاشون خونه میسازه و ب مشکل میخورن و از اول با منم لج بودن البته ما مدت زیادی قط رابطه بودیم بعد ی مدت کوتاه اوکی شدیم و دوباره شوهرم و پدرش دعواشون شد این مدت کوتاه خیلی دلخوری پیش اومد

دیگه همه میدونن البته سلام میکنیم تو مراسما ولی کلا با همه قهرن زیاد جایی دعوت نمیشن.

ولی اینکه مثلا تو مراسما من نمیرم پیششون بشینم رو دیگه همه فهمیدن