2777
2789
می تو🥲😂بنظرم عکس گرفتن خیلی لذت داره به هر حال مسافرت میری با دوستات بیرونی دورهمیه عروسیهلذتیه که ...

آخه من اندامم هم بد میفته بازوهام گنده میفته درحالیکه لاغرم تو آیینه خوبم 

واقعا نمیدونم چیکار کنم 

شوهرمم میگه چرا تو عکسا اینشکلی میفتی؟😭😂

نمیدونستم حتما امتحان میکنم بهم گفتن ک پوستت حتما آبرسانی نمیشه اوردم دیروز از دیجی کالا سرم هیالورو ...

اره ابرسان بزنی پوستت کمتر چربی ترشح میکنه ،کار خوبی کردی مبارکت باشه😘💞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره ابرسان بزنی پوستت کمتر چربی ترشح میکنه ،کار خوبی کردی مبارکت باشه😘💞

قربونت بشم ولی بعدش پشیمون شدم میگم یعنی اثر میکنه یا مارک های گرون بهتره دیگه خریدم این هیالورونیک اسید من تاحالا نزدم ضرر نکنه برام آخرش اسید داره میترسم 😂😂😂

این چربی گیر صورت درآمده تو اینستا دیدی مث پنکک میمونه بی رنگه میزنن چربی رو میگیره میگفتم از اون بخرم اونم میگم ی موقع ضرر میکنه برا پوستم نگرفتم شوینده پوست هم گرفتم مارک ویتالیر خدا میدونه چطوریه خخخخ

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
قربونت بشم ولی بعدش پشیمون شدم میگم یعنی اثر میکنه یا مارک های گرون بهتره دیگه خریدم این هیالورونیک ...

ایشالله که خوبه ،حتما نباید که گرون باشه اکثرا فرمولاسیونشون یکیه ،قطعا تاثیر که داره تموم شد یکی بهترشو میگیری

پودر بیک اره دیدم ولی استفاده نکردم هر بار خواستم بخرم دلم نیومده 🤦‍♀️🤦‍♀️😂گفتم دستمال کاغذی هست ولش کن 

یه مارک قیمت مناسب پیدا کنم میخرم ببینم چطوریه

شوینده ویتالیر شنیدم دکتر داروخونه میگفت خوبه