2777
2789
چند سالته مگه ؟من برای زنا آرزوی موفقیتی میکنم که خودشون به دست بیارنش

30 سالم هست 

برای موفقیت قطعا تلاش می‌کنم اما میبینم بفیه چه راحت به دست آوردن 

کی بدش میاد بشه مدیر عامل شرکت همسرش؟ 

حالا کو تا من کارمندی کنم اونم اگر جای خوبی گیر بیاد برای کار 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

30 سالم هست برای موفقیت قطعا تلاش می‌کنم اما میبینم بفیه چه راحت به دست آوردن کی بدش میاد بشه مدیر ع ...

چیزی که خودت به دست بیاری کسی نمیتونه ازت بگیره 

همون خانم اگه طلاق بگیره بر فرض موقعیتش از دست میده 

شاید زمان مجردیش تو‌ خونه پدرش عذاب میکشیده و خدا میخواسته در عوض تو خونه شوهر براش جبران کنه  

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

چیزی که خودت به دست بیاری کسی نمیتونه ازت بگیره همون خانم اگه طلاق بگیره بر فرض موقعیتش از دست میده

نه اینا حرفه 

جدا هم بشه شرکت به اسم خانم هس 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

حالا ماهم عذاب کشیدیم بخدا

خدا برا تو ام جبران میکنه 

فقط صبر داشته باش 

خدای دوستت، خدای من و تو و بقیه ام هست 

همه سختی ها رو جبران میکنه و پاداش میده یا تو این دنیا یا آخرت 

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺