2777
2789
دعا میکنم برات ولی خدا دعای زنای حامله رو بیشتر مستجاب می‌کنه تا امثال ما خداوکیلی برای روان خودتم ش ...

یه چی بگم من میگفتم دوتا دارم هفت پشتم بسه این یکی خدا خواسته شد من فقط منتظرم همین دنیا بیاد دیگه بسمه انرژی اصلا ندارم با این سن گاهی فکر میکنم چه زود مادر سه تا بچه شدم 

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه چی بگم من میگفتم دوتا دارم هفت پشتم بسه این یکی خدا خواسته شد من فقط منتظرم همین دنیا بیاد دیگه ب ...

به قول خودت حتما خدا خواسته ناراحت نباش سر نماز همیشه دعا کن چیزای مقوی بخور مخصوصا میوه سونوگرافی هارو حتما برو‌ ان شالله زایمان راحتی داشته باشی پیاده روی عالیه مخصوصا ماه های آخر خواهش میکنم سر زایمان منو یادت نره برای پسرم  ابوالفضل دعا کن خدا بهش رحم کنه

به قول خودت حتما خدا خواسته ناراحت نباش سر نماز همیشه دعا کن چیزای مقوی بخور مخصوصا میوه سونوگرافی ه ...

ناراحت نیستم الان فقط ناراحتم چرا ناشکری کردم خدا خودش منو ببخشه

انشالله خدا به پسرت سلامتی و دلخوشی بدع 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند تا بچه داری

وای پدرمو درآورده بخدا حتی فکر ب بچه بعدی برام عذابم اوره اون روزی با همسرم رابطه داشتم ولی طبیعی بدون هیچ وسیله ای یکمشو متاسفانه ریخت انقد ترسیدم دوتا قرص ال دی با شکم خالی خوردم یک روز تموم معده درد شدید و حالت تهوع داشتم ولی بازم میترسم😭

وای پدرمو درآورده بخدا حتی فکر ب بچه بعدی برام عذابم اوره اون روزی با همسرم رابطه داشتم ولی طبیعی بد ...

عزیزم وقتی نمیخوای سفت و سخت جلوگیری کن من گفتم این یکی دنیا بیاد میرم دستگاه میزارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی قلبم خدا عزیزاتو مخصوصا بچه های گلتو‌برات نگه داره ازشون خیر ببینی باعث افتخارت بشن والا آدم اع ...

منم اعصاب درستی ندارم ولی تا اینجا خدا کمک کردع

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ناراحت نیستم الان فقط ناراحتم چرا ناشکری کردم خدا خودش منو ببخشهانشالله خدا به پسرت سلامتی و دلخوشی ...

خدا میبخشه وقتی پشیمونی یعنی بخشیده منکه همش درحال ناشکریم ک‌چرا بچه آوردم خدا بخشنده تر از این حرفاس مطمین باش بخشیدتت❤️