2777
2789

دخترم پنج سالشه پیش دبستانی میره . چند ماهه دختر دومم هم به دنیا اومده 

دختر بزرگم هم همش لج میکنه زود گریه میکنه زود قهر میکنه زود پرخاشگری میکنه در صورتی که اول اصلا اینجوری نبود.

والا دختر کوچیکم اونقد اذیت نمیکنه که از دست رفتارای اولی واقعا خسته میشم .

این چند ماه هم هرچی خواسته خریدم هرچی گفته قبول کردم که بلکه رفتاراش درست بشه ولی اصلا درست نشده که هیچ، بدتر هم شده.

تجربه ای دارید؟ چیکارکنم به نظرتون رفتاراش خوب بشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادیه بنظرم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بغلش کن 

سرش داد نزن 

مثل سابق باش باهاش 

بهش بگو من تورو بیشتر از نوزاد دوس دارم 

جلو شوهرت ازش تعریف کن مثلا خودش کیفشو برد تو اتاق امروز برام لیوان آب آورد 

ب شوهرت بگو خیلی دخترم(دختر بزرگه) دوستداشتنیه 

طبیعیه حسادت میکنه باید باهاش جوری حرف بزنید به جای اینکه به بچه دوم حسادت کنه خودش مادر اون حس کنه بهش بگو تو مادر دومشی باید مراقبش باشی و فلان گاهی بچه رو با نظارت خودت بده بغلش یا بسپار بگو مراقبش باش 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

طبیعیه بچه ای که تا دیروز نقل و گل سر سبد خونه بود همه توجهات ب او بود حالا ی رقیب پیدا کرده .او فقط توجه میخواد توجهی که قبلا داشت الان ازش دریغ میشه .خالصانه براش وقت بذارید و بهش توجه کنید تا این بحران رو پست سر بذاره 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

خیلی رفتاراش طبیعیه .انگار براش هوو اومده ، به همچین حسی داره طفلی .  واکنش های شما خیلی مهمه ، براش زیاد وقت بزار ، وقتی میخواد بخوابه برو دست بکش به سرش ، بگو خداروشکر تورو داریم ، بگو تو باعث آرامش منی ، بهش ارزش بده ، جلوی بزرگه به نوزادت بگو ببین چقدر. خواهرت مهربونه و از این حرفا ، محبت کلامی و لمسی 

خب حق داره عزیزم تا الان یکی بوده تمام توجه ها به اون بوده ولی الان یک رقیب داره طبیعیه به بزرگه بیشتر محبت کن براش هدیه بگیر بگو آجی خریده تو کارهای نی نی از دختر بزرگت کمک بگیر بگو تو مراقبش باش کم کم خوب میشه