2777
2789
عنوان

چرا بعضی پسرا اینجورین

106 بازدید | 15 پست

بعضی پسرا زود کارایی میکنن که عادیه تو هر رابطه و دختر از نظر روحی ارضا میشه ولی بعضیاحتی چند سالم بشه  حسرت اون یه حرکت ساده رو از پسر دارن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای فکر کن یه پسری زخمتو ببینه چسب زخم بخره برات من نوکریشو میکنم ولی 99 درصد این یه کار کوچیکو نمیک ...

چه ربطی داشت؟ من یه اشغال لاشی دیدم برا دختره مریض بود قرص خرید همون لحظه اول

چجورین خونوادشون؟

ما داریم یکیو از بچگی همین بوده نه رفتار با مادرشو بلده نه خواهرش خب انتظار داری با دختر مردم بلد باشه؟ اینایی که مردانه رفتار میکنن خانواده اصیل تری دارن معمولا 

ما داریم یکیو از بچگی همین بوده نه رفتار با مادرشو بلده نه خواهرش خب انتظار داری با دختر مردم بلد با ...

یعنی چی مگه باید با مادر خواهر چجوری باشن؟ من فکر کردم منظورت اینه که  ندیده تو خونواده محبت و اینکارا رو

یعنی چی مگه باید با مادر خواهر چجوری باشن؟ من فکر کردم منظورت اینه که ندیده تو خونواده محبت و اینکا ...

خب ندیده دیگه وقتی ندیده پدر به مادر محبت کنه ندیده این چیزا رو اینجوری بزرگ میشه وقتی رفتار درستی با خواهر و مادرش نداره وقتی پدرش بهش یاد نمی‌ده که با یه زن چطور باید رفتار کرد خب نمیتونه دیگه 

اها منم منظورم این بودبعد پدر مادرشم با خودش خوب رفتار نکردن درسته؟

ببین اینو نمیتونیم قطعی در نظر بگیریم حتی اونی که هم من هم شما هم اشاره کردیم قطعی نیست برای اکثریت اینه مثلا داریم افرادی که تو خانواده مهر و محبت ندیدن ولی تا خودشون خانواده تشکیل میدن عاطفه و مهر رو اولویت قرار میدن چون نمیخوان اون اتفاق برای زن و بچه خودشم اتفاق بیوفته ولی خب بازم هست آدمایی که تو خانواده خودش با مادر و خواهراش بت رفتاره با زن و بچه خودش خوبه.... کلا آدما شخصیت های متفاوتی دارند ولی اکثریت همونه که گفتیم