2777
2789

ما یک همکار داریم تو بیمارستان ۴۰ سالشه 

فوق‌العاده خوشگله دقیقا یک سوپرمدل از همه لحاظ کامله خوشگلی الان ببینیش فکر می‌کنی یک سوپرمدل ۲۵ ساله است.

الانم سوپروایزر پرستاری هستن من چند سال که دوستی نصفه و نیمه باهاش دارم

برای همین چندبار شب تا صبح نشستیم درددل کردیم، حرف زدیم، ... 

من میدونستم ۱۱ سال پیش پسرداییش عاشقش شده بود بعد عالم و آدم بهم ریخته بود و به اجبار ازدواج کرده با پسرداییش.در حالی که خودش یکی پسر دیگه رو دوست داشته بود و عاشق هم بودم.چندبار راجبش حرف زدیم 

یکی دیگه از همکاران با این سوپروایزر بشدت رفیق صمیمی هستش از ۷ سالگی با هم دوستن

تا الان ۴۰ سالشونه 

دیشب شیفت بودیم صحبت میکرد که 

با این که یکی دیگه دوست داشته با اجبار با پسرداییش ازدواج کرده الان ۱۱ سال میگذره و هنوزم که هنوزه کوچکترین علاقه به شوهرش نداره و برای همین بچه دار نمیشه.. اما یک‌بار با این شرایط زندگیش حتی در حد یک چت تلفتی در این ۱۱ سال به شوهرش خیانت نکرده

با مرد دیگه حرف نزده حتی اونیکه سال‌ها پیش عاشق هم بودن بارها بهش پیام داده و تماس گرفته جواب اونم نداده..

همیشه ام حرفش اینکه من چه به اجبار چه به اختیار الان یک خانم متاهل هستم و هیچ وقت این‌قدر ارزون و بی ارزش نیستم این‌قدر بی شرف نیستم که خودمو دست بقیه بدم برای لذت.

خلاصه طرف با این شرایطش خودش سوپرمدل و خوشگل 

ازدواج اجباری ، جدا کردن از عشقش.۱۱ سال زندگی با کسی که هیچ علاقه بهش نداره.. شوهری که خیلی اذیتش می‌کنه بخاطر اخلاق تند و کمی شکاک بودنش

خیانت نمیکنه 

بعد الان زن ها میبینی که مثل آب خوردن خیانت می‌کنن 

حتی چند ماه بعد ازدواج 

بعد میگی چرا ؟!

میگه ؛ عزیزم قضاوتم نکن تو نمیدونی تو زندگیم چه خبره ‌‌..

بعد اکثرا میری تو زندگی‌شان می‌بینی بخاطر ۲ تا دعوا زن و شوهری مرسوم و قهر چند ساعته تو همون چند ساعت قهر سریع رفته خیانت کرده 

من یک پرستار بخش مراقبت‌های ویژه خیلی مهربانم 🫂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم یکم داری از بالا نگاه میکنی .

کار خارق العاده ای نمیکنه خیلیا اینطوری هستند نمونش خودم و یکی از دوستام خیانت یه چیز ذاتیه نمیشه تشکر کرد از کسی که این کارو نمیکنه چون اصولا اصلا نبااایدکنه

بچه نداره مستقل هم هست شوهرش رو دوست هم نداره اخلاق هم نداره خب چرا جدا نمیشه ؟ من دیدم توی همچین شرایطی که مرده بچه دار نمیشه حتی بیماری دو قطبی هم داره توی رابطه جنسی هم مشکل داره ، درآمد خانم ده برابر شوهرشه خوشگل و خوش اخلاق هم هست کسایی که نمیدونن متأهله ازش خواستگاری میکنن  ، خانم پشتوانه عاطفی خانواده شو هم صد در صد داره ولی جدا نمیشه میگه من این آدم رو با همین ویژگی های شخصیتیش دوست دارم و جدا نمیشه اینو درک میکنم میگم پای عشق وسطه 

ولی همکار تو رو درک نمیکنم اون چرا جدا نمیشه ؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

به نظرم یکم داری از بالا نگاه میکنی .کار خارق العاده ای نمیکنه خیلیا اینطوری هستند نمونش خودم و یکی ...

دقیقا من یه دوست نزدیک دارم مثل خواهر 

شوهرش یه بیماری گرفت الان ده ساله رابطه ندارن 

شوهرشم بیخیال تلاشی برای مداوا نکرد دوستم با وجود نیاز حتی یک ثانیه ب کسی فکر نکرده 

یه خانم با آبرو و مومن دوتا بچه داره 

دقیقا من یه دوست نزدیک دارم مثل خواهر شوهرش یه بیماری گرفت الان ده ساله رابطه ندارن شوهرشم بیخیال تل ...

اره بابا اینقدررررر هستندددد اونی که بخواد خیانت کنه با شاهزاده هم خیانت میکنه اونی هم که نخواد نمیکنه نمیشه گفت تشکر میکنیم از تو که خیانت نمیکنی نباییید کنه بکنه جای تعجبه

اصالت همینه دیگه عزیزم ولی دلم سوخت چرا جدا نشده با کس دیگه ازدواج کنه 

پسری که تونسته چنین دختر مستقل مجبور به ازدواج کنه حتما اجازه جدایی نمیده

بچه نداره مستقل هم هست شوهرش رو دوست هم نداره اخلاق هم نداره خب چرا جدا نمیشه ؟ من دیدم توی همچین شر ...

پسری که چنین دختر مستقل و قوی مجبور به ازدواج اجباری کرده مطمئن باش مسائلی وجود داره که نمی‌ذاره جدا بشن