2777
2789
هیچ کدوم...پیام نور ثبت نام کردم اما هیچی نخوندم نرفتم..افسردگی دارم..طلسم دارم..هزارتا درد..میخام ب ...

صد درصد طلسم داری کدوم شهری ؟

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

هیچ کدوم...پیام نور ثبت نام کردم اما هیچی نخوندم نرفتم..افسردگی دارم..طلسم دارم..هزارتا درد..میخام ب ...

رشته پیام نور چی میخونی ؟ میدونستی پیام نور خیلی هم از دانشگاه علمی کاربردی بالاتره و تو دنیا معتبره ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

علوم تربیتی..ن نرفتم اصلا

بهت خواهرانه بگم رشته ات بدرد فرهنگیان میخوره تازه اگر قبول بشی 

رشته های زیادی داره پیام نور چرا رشته ی دیگه انتخاب نکردی ؟ الانم دیر نشده یه رشته بهتر انتخاب کن تو همون پیام نور بخون چه اشکالی داره بعدش برا ارشد برو ازاد یا دولتی 

بهت خواهرانه بگم رشته ات بدرد فرهنگیان میخوره تازه اگر قبول بشی رشته های زیادی داره پیام نور چرا رشت ...

نمیدونم..نمیخام برم اونجا اصلا...

ببین من اصلا هرتصمیم بگیرم یا بده یا نمیشه..میگم دیگ قفلم...میخام یعنی بخونم..اگ بتونم فقط...اینقدر نابود شدم سر جادو

نمیدونم..نمیخام برم اونجا اصلا...ببین من اصلا هرتصمیم بگیرم یا بده یا نمیشه..میگم دیگ قفلم...میخام ی ...

درخواست میدم قبول کن