2777
2789
عنوان

لعنت به وایتکس

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 36 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تا حالا وایتکس استفاده نکردم.‌چه کاریه آدم ریه خودشو به فنا بده بخاطر تمیزی بیشتر

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بغلش گرفته تیشرتمو به شلوارم گرفته اصلا نمیدونم چه جوری اونجارو گرفته

ببین اگه خیلی دوسش داری برو خرازی یه تیکه دوزیهای خوشگل هست بخر بزن رو اون قسمتا من خیاطم از اینکارا زیاد کردم 

حالا من یه بار یه پیراهن  مشکی خوشگل تازه گرفته بودم خونه ی مامانم میخاستم استکانا و سینک رو وایتکس،بزنم .همه ش مواظب بودم گفتم نه ممکنه یکی دو قطره بخوره سریع پیشبند بستم .لا مصب دقیقا از بغل همون جایی که پیشتند اونجا رو نمیپوشونه چن قطره خورده بود بهش .منم چن روز اعصابم خورد بود.خیلی از تیشرتایی که تو خونه میپوشم هم این یادگاری رو دارن😄 اما تنبیه نمیشم 

من چون مدام در حال بشور بسابم زیاد نیاز به وایتکس نیست نهایت هفته ای یه بار لیوان دم دستیارو بشورم اما خونه مامانم میرم کلی لباس بر فنا میدم از بس با وایتکس مشغول تمیز کاری میشم😖😖😖

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔