2777
2789
عنوان

سه تا امپول دگزا زدم

74 بازدید | 8 پست

توی این ۳ هفته

این هفته هم ۲ تا

خیلی ضررر داره 

انقد حالم بد بوده از دکتر نپرسیدم چی نوشته بعدش فهمیدم 

چه غلطی کنم الان

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو مامانم زدیمدچار ریزش موی شدید شدیم

چند وقته؟ بعد خوب شدین

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

نباید میزدی بتامتازون کافی بود

نمیدونستم که 

سرگیجه داشتم حالم بد بود نمیتونستم بپرسم چی نوشتی ننوشتی

توی این دو هفته ۲ تا دگزا زدم 

۳ هفته پیشم ویروس گوارشی داشتم یکدونه زدم

6ماه جذب کلسیم متوقف شد

بعدش خوب میشم؟ اگه نزنم

نمیدونستم که سرگیجه داشتم حالم بد بود نمیتونستم بپرسم چی نوشتی ننوشتیتوی این دو هفته ۲ تا دگزا زدم ۳ ...

دگزا چه ربطی به سرگیجه داره دگزا التهاب و درد و کم میکنه فقط دکترا هم که شدیدا بیسواد شدن

یه مدت مواظبت کن که سرما نخوری چون سیستم ایمنیو میاره پایین

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
دگزا چه ربطی به سرگیجه داره دگزا التهاب و درد و کم میکنه فقط دکترا هم که شدیدا بیسواد شدنیه مدت مواظ ...

چرا التهاب و درد داشتم

منظور حالم بود نتونستم دیگه از دکتر بپرسم برام  چی نوشتی