2777
2789
عنوان

ارتباط نگرفتن بابچه تو شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 43 پست
آره دیگه

لعضیا چون کمبود بچه پسر ارن تو فامیل و توخانواده خودشون اینجوری میشن ریشه در کودکی و باور هایی که گفتن پسر خوبه شده وگرنه دختر پسر فرقی نداره از حرف مردمه که ادم میترسه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این واقعا کاش این حسه نبود

الان این قدر یاد اون زمانا می افتم دلم می سوزه تو شکمم بود اصلا باش حرف نمی زدم به دنیا اومده بود یه دوست داشتن معمولی ولی الان به شدت عاشقشم یاد اون زمانا می افتم گریم می گیره

الان این قدر یاد اون زمانا می افتم دلم می سوزه تو شکمم بود اصلا باش حرف نمی زدم به دنیا اومده بود یه ...

الان فک‌ کن به دوران بارداریت برمیگشتیچیکار میکردی

این واقعا کاش این حسه نبود

دختر خیلی عشقه من معلم کلاس اولم مدرسه ی دخترونه خودم که دختر ندارم ولی به خدا دانش آموزامو می بینم عشقن عشق دوست داشتنی این فکرا رو نکن دو روز دیگه پرنسس خونت میشه چراغ خونت میشه دختر خیلی خوبه

دختر خیلی عشقه من معلم کلاس اولم مدرسه ی دخترونه خودم که دختر ندارم ولی به خدا دانش آموزامو می بینم ...

از آیندش میترسم ازاینکه بزرگ شه بادوستای ناباب بگرده یاازدواج کنه شوهرش بد باشه

الان فک‌ کن به دوران بارداریت برمیگشتیچیکار میکردی

باش حرف می زدم قربون صدقش می رفتم دست روی شکمم می کشیدم نازش می کردم تو رو خدا این فکرا رو از ذهنت بیرون کن سعی کن عاشقش بشی گناه داره الانم یادم افتاد گریم گرفت

از آیندش میترسم ازاینکه بزرگ شه بادوستای ناباب بگرده یاازدواج کنه شوهرش بد باشه

خوب تربیتش کن یه رابطه ی مادر دختریه فوق العاده فقط باید باهاش دوست باشی همه چی حله مگه مامانای ما چیکار کردن منو مامانم دوستای فوق العاده ای هستیم از بچگیم همین طور بودیم و الان مامانم بم افتخار می کنه

باش حرف می زدم قربون صدقش می رفتم دست روی شکمم می کشیدم نازش می کردم تو رو خدا این فکرا رو از ذهنت ب ...

آره تلاشمو میکنم فکرای خوب میکنم  تا تو ذهنم جا بیوفته

خوب تربیتش کن یه رابطه ی مادر دختریه فوق العاده فقط باید باهاش دوست باشی همه چی حله مگه مامانای ما چ ...

آره یکم تربیت سخته نمیدونم میتونم خوب تربیتش کنم یانخ