2777
2789
عنوان

سونو شش هفته ضربان قلب صدو سی و سه جنسیت چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 23 پست
واقعا متاسفم چرا میگی نازایی داشتی؟منظورت تنبلی تخمدانه؟

من از هشت سال قبل بچه میخواستم نمیشد 

رفتم دکتر ذخیره تخمدان کم گفت فقط اهدایی و آی وی اف 

منم نرفتم پیگیری 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از هشت سال قبل بچه میخواستم نمیشد رفتم دکتر ذخیره تخمدان کم گفت فقط اهدایی و آی وی اف منم نرفتم پ ...

چی بگم عزیزم واقعا نمی دونم حکمت بعضی اتفاقا چیه خداروشکر سالمی حداقل خودت 

من یه سقط داشتم ولی بعدش خیلی عجیب و ناخواسته باردار شدم و زمین و فلک رو بهم دوختم نمونه اما موند 

خلاصه من به زور نخواستم سپرده بودم خود خدا ولی بدجوری ضربه خوردم 

باور میکنی منی که سونو عادی نمی‌رفتم پیش مرد تو بیمارستان دکتر مرد سونو واژینال کرد و کلی پسر دانشجو جوون داشتن کنارش یاد میگرفتن 

منم فقط زجه زدم 

فکر میکردن به خاطر درد ولی نه به خاطر  آبرو و حیایی که ازم رفته بود

چی بگم عزیزم واقعا نمی دونم حکمت بعضی اتفاقا چیه خداروشکر سالمی حداقل خودت من یه سقط داشتم ولی بعدش ...

واقعا حکمتش را منم نمی‌فهمم 

خدا کنه لااقل دلم آروم بشه خیلی عذاب روحی و جسمی کشیدم 

خلاصه من به زور نخواستم سپرده بودم خود خدا ولی بدجوری ضربه خوردم باور میکنی منی که سونو عادی نمی‌رفت ...

این فکرارو نکن خواهر گذشت و تموم شد خدا سایه ات رو بالا سر بچه هات حفظ کنه به ادمایی فکر کن که خیلی بدتر پشت سر گذاشتن اخرم جونشو دادن رف ابرو هم دست خداست ن بنده اش که میگی رفت

این فکرارو نکن خواهر گذشت و تموم شد خدا سایه ات رو بالا سر بچه هات حفظ کنه به ادمایی فکر کن که خیلی ...

ممنون عزیزم 

انشالله خدا بچه هاتون را حفظ کنه خیلی حرفاتون آرومم کرد